Tlačová správa

Konferencia eD FORUM prepojila 600 odborníkov z IT distribúcie

Tlačová správa

Bratislava, 30. 10. – Tridsiatka zapojených značiek, stovky resellerov a zástupcovia distribútora eD system sa v utorok 24. 10. zišli v hoteli Bratislava na jesennej konferencii eD FORUM. Celodenný program bol nabitý novinkami z IT, networkingom aj zábavou. Hlavným partnerom dennej aj večernej časti sa stala spoločnosť Dell Technologies.

Konferenciu spoločným úvodným slovom odštartovali obchodný riaditeľ eD pre Slovensko Patrik Kajúch, marketingový riaditeľ eD Šimon Churý a Martin Maštalír, generálny riaditeľ Dell Technologies. Celou akciou, rovnako ako v predchádzajúcich ročníkoch, sprevádzala obľúbená moderátorka Veronika Hatala. Návštevníci si užili deň nabitý informáciami. Dve sály ponúkli štrnásť odborných prednášok – to najdôležitejšie zo sveta značiek prezentovali zástupcovia spoločností Acer, Eset, Fujitsu, Lexmark, Xerox a ďalších. Časový harmonogram i obsah prednášok našli účastníci prehľadne v mobilnej aplikácii Eventee, ktorá bola zároveň inováciou tohtoročnej konferencie.

Možnosť si IT novinky a kľúčové produkty značiek prehliadnuť a chytiť dostali návštevníci vo výstavnej sále. Pripravených bolo 21 výstavných stánkov doplnených o samostatnú sekciu mobilít s ponukou spoločností Garret, Tecno, Tesla Smart a Yeelight. Výstavnú plochu naviac doplnili špeciálne zóny Canon s kávovým baristom či havajská zóna Xerox. Popoludňajší program obohatila beseda s motocyklovým pretekárom Štefanom Svitkom, po ktorej nasledovala tiež autogramiáda a možnosť fotenia s motorkou priamo z Rallye Dakar. Konferenciu následne symbolicky ukončilo losovanie tomboly s cenami zapojených značiek. Vylosovaní návštevníci odchádzali s LCD monitorom Fujitsu, externým SSD diskom SanDisk, tlačiarňou Xerox alebo napríklad s gamingovou výbavou od Lenova.

Pracovnú dennú časť vystriedala záverečná party v Edison Parku pod taktovkou moderátorky Lenky Debnárovej. Hlavným partnerom večera bola opäť spoločnosť Dell Technologies – tá pre účastníkov pripravila vlastnú Dell zónu, VIP bar aj zábavu. Programom celého večera rezonovala téma Závodný adrenalín – hostia videli tematickú tanečnú show, otestovali svoju zručnosť pri výmene pneumatík v Pit Stope formuly 1 a v zóne Dell sa ponorili do pretekania vo virtuálnej realite. Kulturnu vložku obstarala slovenská punkrocková kapela Iné Kafe. Nechýbal ani foto kútik, bohatý raut a otvorený bar.


„Na konferencii sa zišli odborníci naprieč IT distribúciou, resellermi, zástupcami značiek a zástupcami eD system zo Slovenska a Česka. Návštevníci sa tak tešili z množstva príležitostí k networkingu a prehlbovaniu obchodných vzťahov,“ uzavrela Martina Brauner, eventová manažérka eD.

Tlačový kontakt eD system a. s.:
Šimon Churý
+420 724 222 045
schury@edsystem.cz