Tlačová správa

eD je oficiálnym distribútorom tabletov Samsung na Slovensku

Tlačová správa

Portfólio eD sa rozrástlo o ďalšie produkty. V júni sme posilnili segment tabletov o zariadenia značky Samsung. Tablety sú vhodné aj na využitie v projekte Digitálny žiak.

V júni 2023 sme sa pre slovenský trh stali oficiálnym B2B distribútorom tabletov značky Samsung. V našej ponuke nájdete tri desiatky produktov v rôznych prevedeniach - vrátane prémiového radu Galaxy Tab S, modelov Galaxy Tab A a odolných tabletov radu Tab Active. V eD SHOPe nechýba ani odľahčený variant vlajkovej lode s prívlastkom FE (Fan Edition). Všetky tablety majú plnú servisnú podporu so zárukou dva roky.


„Důležitou výhodou těchto modelů je, že díky jejich vlastnostem je lze pořídit také prostřednictvím financování z projektu Digitálný žiak,“ vysvetlil produktový manažér Daniel Sojka. Cieľom tohoto národného projektu je podpora rozvoja digitálnych zručností a to prostredníctvom podpory nákupu digitálneho vybavenia. Projekt vznikol ako odpoveď na otázku, akým spôsobom efektívne pripraviť študentov na budúce povolania. Podľa prognóz totiž až 60 percent dnešných žiakov obsadí budúce pozície v priemysle 4.0.


Moderné tablety z rodiny Galaxy Tab sa pýšia veľkým displejom, solídnym výkonom, dotykovým perom a intuitívnym prostredím. Nielen žiaci si tak môžu hravo písať poznámky, maľovať a študovať pomocou stylusu S Pen. Tablet je pripravený zaznamenať všetky dôležité informácie a nápady. Skvele sa hodí aj pre multimédiá, či už na sledovanie výukových videí a náučných filmov v školách, alebo obľúbených filmových počinov vo voľných chvíľach. Všetok online obsah poskytne v špičkovej obrazovej aj zvukovej kvalite. Pre ešte väčšie pohodlie je možné k zariadeniam použiť klávesnicu Samsung a premeniť ich na miniatúrny notebook umožňujúci efektívne učenie, či pohodlnú prácu na cestách.


Viac informácií o tabletoch Samsung poskytne produktový manažér eD:
Daniel Sojka
+420 728 058 487
dsojka@edsystem.cz

Tlačový kontakt eD system a. s.:
Šimon Churý
+420 724 222 045
schury@edsystem.cz