Tlačová správa

Verbatim ocenil eD system za najvyššie predaje SSD v strednej Európe

Tlačová správa

Ostrava, 22. 6. 2023 – V polovici júna usporiadala pre svojich obchodných partnerov spoločnosť Verbatim distribučný meeting. Zo stretnutia v Čiernej Hore si distribútor eD system odniesol ocenenie Best Performance 2022 v kategórii SSD.

Vo štvrtok 15. júna sa obchodní partneri stretli v Čiernej Hore v rámci distribučného meetingu organizovaného spoločnosťou Verbatim. Pri tejto príležitosti zástupcovia značky ocenili partnerov z radov distribútorov za dosiahnuté výsledky v uzavretom fiškálnom roku.

Medzi ocenenými stál aj eD system, ktorý si vyslúžil titul Best Performance 2022 SSD, teda ocenenie pre najlepšieho predajcu SSD diskov v strednej Európe.

„O značku Verbatim se v eD starám více než 10 let, jsem proto velice potěšen, že jsme obdrželi toto ocenění jako poděkování naší dlouholeté práce. Z pohledu aktuální situace prodejů je to nastolení správného směru značky se zaměřením na SSD a flash business. Ocenění je výsledkem kvalitní práce našeho týmu v eD, proto si jej velmi cením,“ vyjadril sa k úspechu produktový manažér Tomáš Zapletal, ktorý sa o značku

Verbatim v eD system dlhodobo stará. Ocenenie si osobne prevzal z rúk globálneho generálneho riaditeľa spoločnosti Verbatim, Cliva Albertsa.
Ocenenie spoločnosti Verbatim je ďalším v rade, ktoré distribútor eD system za prácu v uplynulom roku dostal. V predchádzajúcich mesiacoch si prebral napríklad aj cenu Inovátor roka 2022 od Microsoftu, Distribútor s najvyšším obratom a Najlepší distribútor periférií od značky Canon, ocenenie Inovatívny distribútor IBM a tiež sa stal už po trinásty krát HP partnerom roka.

Tlačový kontakt eD system a. s.:
Šimon Churý
+420 724 222 045
schury@edsystem.cz