Tlačová správa

eD system prebralo ocenenie Inovatívny distribútor od značky IBM

Tlačová správa

Ostrava, 15.6.2023 – Pri príležitosti výročného stretnutia obchodných partnerov ocenila spoločnosť IBM svojich biznis partnerov za dosiahnuté výsledky za rok 2022. Slovenský eD system prebral ocenenie Inovatívny distribútor roka.

Obchodní partneri spoločnosti IBM sa v stredu 24.5. stretli v bratislavskej reštaurácii Nox. Súčasťou výročného stretnutia bolo okrem iného tiež ocenenie biznis partnerov a distribútorov za prácu v uplynulom roku 2022 a to hneď v niekoľkých kategóriách.

Medzi ocenenými bol tiež eD system, ktorý si zaslúžil ocenenie Inovatívni distribútor roka 2022. Symbolickú plaketu prevzala Business Unit Managerka Lucia Skovajsová z rúk zástupcov IBM Miroslava Marka (Embedded Solution (ESA) Seller for Central and EET Region) a Fridricha Matejíka (General Manager IBM Česká republika a Slovensko).

„Chcem sa srdečne poďakovať za výbornú spoluprácu s IBM, hlavne v oblasti vývoja a podpory inovatívnych riešení. Získané ocenenie je pre nás dôkazom toho, že eD je na trhu rozpoznaný ako distribútor s pridanou hodnotou so zameraním na inovácie na trhu. Vďaka patrí aj našim partnerom za spoluprácu, ktorí s nami participujú a spolupracujú v rámci rozvoja digitálnej transformácie a automatizácie. Želám nám všetkým veľa úspechov v nových projektoch a spoločných stretnutiach,“ vyjadrila svoju vďaku Lucia Skovajsová.

V rámci eD systém sa spoločne s ňou o portfólio značky IBM od roku 2021 stará tím špecialistov v zložení Katarína Srnová (IBM Marketing Unit Manager and Partner Ecosystem Specialist), Peter Brežný (Business Development Manager), Radoslav Veteška (IBM Sales Support Representative) a Ladislav Divinec (Infrastructure Solution Architect).

Tlačový kontakt eD system a. s.:
Šimon Churý
+420 724 222 045
schury@edsystem.cz