Tlačová správa

Ocenenie Distribútor roka 2022 značky Canon putuje do eD system

Tlačová správa

Ostrava, 4. 5. 2023 – Spoločnosť Canon pri príležitosti distribučnej konferencie ocenila svojich obchodných partnerov za uplynulý rok 2022. eD system si z aprílového stretnutia odniesol rovno dva hodnotné tituly, Distributor s najvyšším obratom a Najlepší distribútor periférií pre český a slovenský trh.

Pravidelné kvartálne stretnutie spoločnosti Canon sa uskutočnilo v dňoch 27. a 28. apríla v brnenskom wellness hoteli Maximus. Zástupcovia značky sa tu zišli so svojimi obchodnými partnermi, a pri tejto príležitosti zároveň ocenili najlepších distribútorov za rok 2022. Na pomyselnom stupni víťazov opäť stál eD system, ktorému sa podarilo získať rovno dve ocenenia.


Konkrétne distribútor obhájil obe prvenstvá z predchádzajúcich rokov, teda Najlepší distribútor periférií za rok 2022 pre Českú republiku a Slovensko (The Best Distributor of 2022 Open B2B Peripherals Performance) a predovšetkým potom métu najvyššiu, a to Distribútor s najväčším obratom v Česku a na Slovensku (The Best Distributor of 2022 Overall Performance).


Symbolické plakety predali zástupcovia spoločnosti Canon Martin Zeman (Country Lead CZ/SK) a Milan Künstler (Channel Manager). Za eD system ocenenie prevzali Business Unit Manager Milan Tajčman a Jan Nábělek a produktoví manažéri Martin Židek a Marián Kuzmiak. Predávania sa zúčastnili aj ďalší členovia Canon tímu z radov eD system.


Medzi top distribútorov sa eD system radí každoročne a v posledných rokoch pravidelne obsadzuje najvyššie priečky. V roku 2021 získal tak isto ocenenie Najlepší distribútor periférií a Distribútor s najväčším obratom v Česku a na Slovensku, za rok 2020 potom titul Najlepší distribútor periférií pre Česko a Slovensko a titul Distribútor s najväčším obratom v rámci Slovenskej republiky. Ocenenie za najväčší obrat v Česku a na Slovensku prebral v rokoch 2019, 2017, 2015 a 2014. V predchádzajúcich rokoch sa stal tiež najväčším distribútorom periférií Canon za rok 2018 a 2017 v Česku i na Slovensku a najväčším distribútorom fotoproduktov Canon v Českej republike za rok 2013.

Tlačový kontakt eD system a. s.:
Šimon Churý
+420 724 222 045
schury@edsystem.cz