Tlačová správa

Značka Creative exkluzívne v distribúcii eD system

Tlačová správa

31. 3. 2023 Ostrava – Distribútor eD system získal exkluzivitu pre distribúciu značky Creative. Od marca tohto roka tak produkty ponúka svojim zákazníkom ako jediný distribútor v Česku a na Slovensku.

Na exkluzívnej distribúcii pre český a slovenský trh sa spoločnosti dohodli k 1. marcu 2023. Ponuka značky Creative v portfóliu eD system zahŕňa desiatky produktov z kategórie reproduktorov, slúchadiel, zvukových kariet, audio techniky a ďalších.

„Creative je značka se silnou historií, která světovému audio trhu vévodí již od roku 1981. Většina zákazníků ji může znát například díky zvukovým kartám Sound Blaster, ve kterých v podstatě nemá konkurenci,“ priblížil produktový manažér Marián Kuzmiak, ktorý sa o značku v eD stará. Vďaka exkluzívnej spolupráci majú klienti distribútora možnosť vyberať si z produktov, ktoré inde na trhu nenájdu.

Značka Creative je svetovým lídrom produktov digitálnej zábavy, ktorú poháňa pomocou špičkových zvukových riešení ako sú zvukové karty, reproduktory, slúchadlá a ďalšie multimediálne zariadenia. Pôsobí na trhoch v USA, Európe aj Ázii, kde jej základňu tvorí vyše 400 miliónov užívateľov.

Viac informácií o produktoch značky poskytne produktový manažér eD:
Marián Kuzmiak
mkuzmiak@edsystem.cz

Tlačový kontakt eD system a. s.:
Šimon Churý
+420 724 222 045
schury@edsystem.cz