Tlačová správa

eD system získal od Microsoftu ocenenie Inovátor roku 2022

Tlačová správa

Ostrava, 27. 9. 2022 – IT distribútor eD system prebral od spoločnosti Microsoft ocenenie Inovátor roku pre Českú a Slovenskú republiku v kategórii Distribútor OEM & FPP. Symbolickú plaketu prevzali zástupcovia eD tímu pri príležitosti slávnostnej akcie pod názvom Channel Connect v utorok 20. októbra vo Veľkých Karloviciach v Grandhoteli Tatra.

Udelenia cien v rámci akcie Channel Connect sa zúčastnili partneri spoločnosti Microsoft z radov distribútorov a obchodných partnerov. Ocenenie Inovátor roku 2022 za eD system prebral produktový manažér Jan Šumpich. Spoločne s ním sa k akcii pripojili tiež hlavný akcionár Hynek Tyl, manažér skupiny nákupu Michal Útrata a manažér výroby Vlastimil Plesník.

Celá akcia prebehla pod záštitou spoločnosti Microsoft, ktorá svojim partnerom udelila úplne nové ocenenie v rámci divízie Device Partner Solution Sales (DPSS). Oceňovalo sa celkovo v troch kategóriách, v ktorých boli vyhlásení víťazi ocenenia Partner roku a ocenenia Inovátor roku.

„Jsem potěšen, že nás Microsoft vnímá jako nejinovativnějšího partnera v rámci našeho regionu. Ocenění pro distributory na lokální úrovni společnost zatím ještě nikdy nevyhlašovala, i proto si našeho prvenství velmi vážím a těší mě, že zástupci Microsoftu náš aktivní přístup k inovacím vnímají a pozitivně hodnotí. Velké poděkování patří nejen kolegům z unity softwaru, ale i dalším, kteří naše nápady posouvají dál až po jejich uplatnění v samotné praxi,“ doplnil Oldřich Kožusznik, manažér skupiny nákupu pre software v spoločnosti eD system.

Tlačový kontakt eD system a. s.:
Šimon Churý
+420 724 222 045
schury@edsystem.cz