Tlačová správa

Slovenský eD system obhájil prvenstvo u značky Dell

Tlačová správa

Ostrava, 22. 06. 2022 – IT Distribútor eD system sa stal Dell partnerom roka. Ocenenie pre najlepšieho distribútora značky prevzali zástupcovia slovenského eD tímu pri príležitosti obchodnej večere v utorok 14. júna.

Slovenský tím distribútora eD system po roku opäť obhájil titul Distributor of the Year Client Solution. Ocenenie získal za najväčší počet predaných klientskych systémov Dell v uplynulom fiškálnom roku. Symbolickú plaketu prevzal v utorok 14. júna z rúk generálneho manažéra značky Martina Maštalíra priamo obchodný riaditeľ eD system pre Slovensko Patrik Kajúch.

Predanie prebehlo v rámci stretnutia Dell Technologies Partner Awards, ktorého sa zúčastnili partneri spoločnosti z radov distribútorov a obchodných partnerov. Za eD system sa akcie súčasne s obchodným riaditeľom zúčastnil tiež produktový manažér Tomáš Vanek, ktorý sa o portfólio značky v eD stará spoločne s tímovými kolegami. Medzi nich patrí produktový manažér Ľubomír Jankovič, marketingová špecialistka Dominika Tvrdoňová a asistent nákupu Patrik Vengrín.

„Mám obrovskú radosť, že sa tímu DELL v eD podarilo obhájiť prvenstvo v tejto kategórií. Berieme to ako potvrdenie správneho nastavenia skvelých obchodných vzťahov a vyvážených procesov. Chcel by som sa preto poďakovať Ľubovi, Tomášovi, Dominike a Patrikovi, ktorí spoločnosť Dell v našej firme zastupujú a rozvíjajú s plným nasadením. Tiež moje poďakovanie smeruje našim šikovným obchodným partnerom za ich perfektnú prácu, komunikáciu a zdieľanie spoločných inšpiratívnych cieľov,“ vyjadril svoje poďakovanie Patrik Kajúch.


Ocenenie Dell partner roka putuje do bratislavskej kancelárie distribútora už po niekoľkokrát v rade. Rovnomenný titul získal eD system už v roku 2021, 2020 alebo 2019.

Tlačový kontakt eD system a. s.:
Šimon Churý
+420 724 222 045
schury@edsystem.cz