Tlačová správa

eD system sa stal oficiálnym distribútorom Innotrik

Tlačová správa

Ostrava, 21.03.2022 – Ponuka IT distribútora eD system sa rozrástla o profesionálne videokonferenčné zariadenia značky Innotrik. Oficiálna distribúcia platí pre český, slovenský a poľský trh.

Distribútor eD system rozšíril svoju ponuku o profesionálne audio a video konferenčné zariadenia Innotrik. Líder čínskeho trhu do Európy prináša množstvo cenovo dostupných profesionálnych videokonferenčných systémov.

V českom, slovenskom i poľskom eD SHOPe tak zákazníci distribútora po novom nájdu systémy USB plug and play so širokouhlými kamerami a vysokým rozlíšením, HiFi zvukom, digitálnymi mikrofónmi a algoritmom pre potlačenie ozveny. Vyberať si môžu z množstva kompletných konferenčných systémov aj samotných konferenčných kamier. „Všechny produkty Innotrik bezproblémově fungují na operačních systémech Microsoft i Apple, a to při použití se všemi platformami pro online konference nebo sjednocenou komunikaci,“ priblížil Dan Sojka, produktový manažér značky v eD system.

Technologická spoločnosť Innotrik vznikla v roku 2009 a radí sa medzi lídrov v oblasti videokonferenčných systémov. V spolupráci s kanadským a americkým softvérovým tímom sa jej podarilo vyvinúť unikátny algoritmus na potlačenie ozveny, ktorý je súčasťou všetkých produktov značky. V súčasnej dobe patrí Innotrik medzi high-tech podniky v Číne disponujúce množstvom duševného vlastníctva, vrátane ochranných známok a patentov.

Viac informácií o produktoch Innotrik poskytne produktový manažér eD:
Daniel Sojka
+420 728 058 487
dsojka@edsystem.cz

Tlačový kontakt eD system a. s.:
Šimon Churý
+420 724 222 045
schury@edsystem.cz