Tlačová správa

eD system je oficiálnym distribútorom televízorov Hisense

Tlačová správa

24. 03. 2022 Ostrava – IT distribútor eD system rozšíril svoju ponuku o produkty z kategórie televízorov značky Hisense. Na oficiálnej distribúcií sa spoločnosti dohodli vo februári pre český ako aj slovenský trh.

Ponuka distribútora eD system sa začiatkom februára rozšírila o produkty z portfólia televízorov Hisense. „Jedná sa o veľmi zaujímavú značku, ktorá je aktuálne na vzostupe televízneho trhu. Vďaka širokej ponuke uhlopriečok, prepracovaným technológiám, modernému dizajnu a skvelému obrazu môžeme ponúknuť perfektné riešenie aj pre náročných užívateľov,“ priblížil ponuku produktový manažér Vojtěch Vavrečka, ktorý sa o značku v eD system stará.

Na eD shope už v tejto chvíli českí aj slovenskí zákazníci nájdu kompletnú ponuku televízorov Hisense. „Najzaujímavejším modelom je z môjho pohľadu inovatívna laserová TV 100L5F-B12, ktorá svojou výbavou vyčnieva nad ostatnými modelmi“ pridal svoj tip produktový manažér

História spoločnosti Hisense siaha až do roku 1969. Dnes sa jedná o celosvetovo známeho výrobcu plochých televízorov, spotrebnej elektroniky, klimatizácií a domácich spotrebičov, ktorý zamestnáva viac ako 80 tisíc pracovníkov. Značka je štvrtým najväčším výrobcom plochých SMART televízorov na svete. „Vďaka patentovanej revolučnej ULED technológii ponúkajú televízory Hisense dokonalý obraz. Sú tiež vybavené rýchlym a intuitívnym operačným systémom VIDAA. Dramatický zážitok pre herný a športový mód zaistí nezabudnuteľné okamihy, čo iba potvrdzuje fakt, že je značka hlavným sponzorom Fifa World Cup v Qatare tohto roku,“ uzavrel Vojtěch Vavrečka.

Viac informácií k produktom značky poskytne:
Vojtěch Vavrečka
+420 775 199 268
vvavrecka@edsystem.cz


Tlačový kontakt eD system a. s.:
Šimon Churý
+420 724 222 045
schury@edsystem.cz