Tlačová správa

eD system je distribútorom roka 2021 značky Canon

Tlačová správa

Ostrava 25. 2. 2022 – IT distribútor eD system si prevzal ďalšie hodnotné ocenenia za uplynulý rok. Z pravidelného kvartálneho stretnutia spoločnosti Canon si koncom februára odniesol rovno dva tituly, vrátane toho najvyššieho. Ocenenie Distribútor s najväčším obratom a Najlepší distribútor periférií získal pre český i slovenský trh.

Vo štvrtok 17. februára sa zástupcovia spoločnosti Canon zišli v brnenskom hoteli Kaskáda so svojimi obchodnými partnermi. Pri príležitosti kvartálneho stretnutia ocenili najlepších distribútorov za uplynulý rok, medzi ktorými bol opäť aj eD system, ktorému sa podarilo získať rovno dve ocenenia.

Konkrétne sa eD system môže pýšiť titulom Najlepší distribútor periférií za rok 2021 pre Českú republiku a Slovensko (The Best Distributor of 2021 Open B2B Peripherals Performance) a predovšetkým tou najvyššou métou, teda titulom Distribútor s najväčším obratom v Česku a na Slovensku (The Best Distributor of 2021 Overall Performance).

Symbolické plakety si od zástupcov značky za eD system prevzali obchodný riaditeľ Tomáš Jungmann, manažér skupiny nákupu Tomáš Frimmel a manažér siete eD PROFI Tomáš Štěpánek. „Ze všech distributorů jsme získali ocenění nejhodnotnější – dosáhli jsme nejvyššího obratu v rámci České republiky a Slovenska napříč všemi kategoriemi Canon. Ocenění za oblast periferií je už jen třešnička na dortu, která mě však jako manažera skupiny nákupu pro Periferie a Networking velmi těší,“ doplnil Tomáš Frimmel k získaným oceneniam. Na odovzdávaní sa zúčastnili aj ďalší členovia Canon tímu z eD system. Za spoločnosť Canon ocenenie odovzdali Petr Kouba (Partner Manager Distribution Channel) a Vladimír Mašek (Distribution Manager).

Nie je to po prvýkrát, kedy sa tím starajúci sa o značku Canon v eD system teší z prvenstva. Za rok 2020 získal titul Najlepší distribútor periférií pre Česko a Slovensko a titul Distribútor s najväčším obratom v rámci Slovenskej republiky. Ocenenie za najväčší obrat v Česku a na Slovensku si zasa prevzal v rokoch 2019, 2017, 2015 a 2014. V predchádzajúcich rokoch sa stal taktiež najväčším distribútorom periférií Canon za rok 2018 a 2017 v Česku i na Slovensku a najväčším distribútorom fotoproduktov Canon v Českej republike za rok 2013.


Tlačový kontakt eD system a. s.:
Šimon Churý
+420 724 222 045
schury@edsystem.cz