Gigaset A170 Black

Gigaset A170 Black

Typ telefónu:Bezdrôtový

Vaša cena: už sa nepredáva
  • Kód:
    821065
  • P/N:
    S30852-H2802-R601
  • Záruka:
    24 Měsíc(ů)
  • Výrobca:
    Gigaset
  • EAN:
    4250366850689

Podrobnosti

Praktická voľba.

Užívateľsky prívetivé tlačidlá s citlivými bodmi na stlačenie
Plug & play: slúchadlo predprihlásené k základni
Podsvietený grafický displej
Čas hovoru/pohotovostný režim až 18/200 hodín
Telefónny zoznam až s 50 záznamami
Zoznam hovorov až s 25 záznamami
Opakovaná voľba posledných 10 čísel
Zobrazenie dátumu a trvania hovoru plus funkcia alarmu
Funkcia ID volajúceho2
Režim ECO Plus bez žiarenia1

Cenovo dostupný telefón, ktorý vyhovuje vašim potrebám telefonovania - prehľadný a jednoduchý.
Ak chcete základný spoľahlivý telefón s kvalitou Made in Germany, objavte model A120. Používateľsky prívetivé klávesy s citlivými tlakovými bodmi umožňujú bezproblémové vytáčanie. Čítanie displeja je rovnako jednoduché, pretože je podsvietený a grafický. Slúchadlo je vopred prihlásené k základni, čo umožňuje rýchle nastavenie typu plug & play. To znamená, že Gigaset A120 môžete začať používať hneď po vybalení. Režim ECO Plus1 bez žiarenia zaručuje, že Gigaset A120 je ekologickou voľbou na uskutočňovanie hovorov.

Jednoduché používanie
Ak hľadáte telefón, ktorý ponúka základné funkcie za dostupnú cenu, Gigaset A120 je spoľahlivou voľbou. Skutočne sa oplatí a ponúka všetky základné funkcie v kompaktnom a používateľsky prívetivom balení. Tlačidlá citlivé na tlak a podsvietený displej umožňujú rýchle a jednoduché vytáčanie a navigáciu v menu. Nastavenie Plug & Play vám umožní využívať pohodlie telefónu Gigaset A120 hneď, ako ho prinesiete domov. Hovory môžu trvať ľubovoľne dlho, pretože doba hovoru je až 18 hodín. Vďaka pohotovostnému režimu až 200 hodín nepotrebuje Gigaset A120 takmer žiadne dobíjanie.

Pohodlné ukladanie údajov
Gigaset A120 ukladá čísla, aby boli každodenné telefonické hovory pohodlnejšie. Zoznam až 25 položiek umožňuje zobraziť 25 zmeškaných a prijatých hovorov. V samostatnom zozname hovorov je uložených posledných 10 volaných čísel na rýchle opakované vytáčanie. Do telefónneho zoznamu môžete uložiť až 50 čísel svojich kontaktov, takže s telefónom Gigaset A120 môžete v priebehu niekoľkých sekúnd zavolať priateľom a rodine.

Praktické informácie
S telefónom Gigaset A120 máte okamžitý prístup k informáciám, ktoré potrebujete počas dňa a pri prijímaní hovorov. Telefón zobrazuje dátum a trvanie hovoru a funkcia budíka vám umožní naprogramovať spoľahlivé pripomenutie, kedykoľvek to budete potrebovať. Keď vám zazvoní telefón, vždy budete vedieť, kto sa vám snaží dovolať, pretože Gigaset A120 je vybavený funkciou ID volajúceho2.

ECO DECT: čistá úspora energie a žiadne žiarenie1
Energeticky úsporné napájanie telefónu Gigaset A120 spotrebuje menej elektrickej energie3, a preto je šetrnejšie k životnému prostrediu a vašej peňaženke. Rovnako ako všetky bezdrôtové telefóny Gigaset, aj tento model variabilne znižuje vysielací výkon medzi slúchadlom a základňou v závislosti od vzdialenosti medzi nimi. Okrem toho režim ECO Plus bez vyžarovania4 vypína vysielací výkon, keď je telefón v pohotovostnom režime.

Gigaset A120: bezdrôtový telefón s praktickými funkciami a dlhou dobou hovoru, ktorý pokryje všetky vaše základné potreby.

1 Vysielací výkon DECT sa vypne, keď je slúchadlo nečinné - ak všetky slúchadlá podporujú režim ECO Plus.
2 Závisí od krajiny, siete, operátora
3 V porovnaní s tradičnými základňovými stanicami Gigaset
4 Vysielací výkon DECT sa vypne pre všetky prihlásené slúchadlá - ak všetky podporujú režim ECO Plus..

Technické parametre