Femometer Vinca II - bezkontaktní teploměr

Dopredaj
Femometer Vinca II - bezkontaktní teploměr

Ovulačný teplomer na sledovanie plodných a neplodných dní, s BT 4.0, presnosť merania až 0,05 ° C, podsvietený displej, výsledok do 30 sekúnd, až 6 mesiacov prevádzky na jednu batériu, aplikácia pre Android a iOS.

Vaša cena: už sa nepredáva
  • Kód:
    824906
  • P/N:
    6970945352400
  • Záruka:
    24 Měsíc(ů)
  • Výrobca:
    TrueLife
  • EAN:
    6970945352400

Podrobnosti

Femometer Vinca II

Ovulačný teplomer Femometer Vinca II

Ovulačný teplomer na sledovanie plodných a neplodných dní, s BT 4.0, presnosť merania až 0,05 ° C, podsvietený displej, výsledok do 30 sekúnd, až 6 mesiacov prevádzky na jednu batériu, aplikácia pre Android a iOS.

Sledovanie plodnosti začína s bazálnym teplomerom a mapovaním

Vinca II kombinuje prenos cez Bluetooth s minimalistickým dizajnom a ľahko použiteľnou mobilnou aplikáciou. Poskytuje presné, personalizované informácie o plodnosti a menštruačnom cykle.

Femometer Vinca II



Na čo slúži bazálna telesná teplota

Sledovanie bazálnej telesnej teploty sa dlho používa na zisťovanie menštruačného zdravia, plodnosti a ovulácie. Myšlienkou je zachytiť vašu teplotu, keď je najnižšia, teda bazálna. Teplotu treba zmerať, než si sadnete, začnete sa pohybovať alebo si ráno dôjdete na toaletu! Vaša bazálna teplota (BTT) bude obvykle mať vzorec, ktorého sa bude držať v priebehu celého menštruačného cyklu. Vzorec, ktorý vám pomôže zistiť vaše plodné dni, ovuláciu a prípadne tiež začiatok vášho menštruačného cyklu.

Vaša bazálna teplota má obvykle určitý vzorec, ktorý sleduje priebeh menštruačného cyklu a ktorý vám pomôže rozpoznať plodné obdobie, ovuláciu a prípadne aj začiatok menštruačného cyklu.

Ak chcete zvýšiť svoje šance na otehotnenie, je najlepšie určiť si plodné obdobie a zabezpečiť si sex v tomto období. To pomôže zabezpečiť, že spermie budú pripravené a budú čakať na vajíčko, až sa uvoľní. Počas 3 cyklov sme schopní vám pomôcť presne určiť začiatok vášho plodného okná a ovulácie.

K čemu slouží bazální tělesná teplota



Vinca dáva zmysel vášmu plodného oknu

Naše produkty využívajú umelú inteligenciu na spoznávanie zložitých detailov vášho cyklu a vašich symptómov. Na sledovanie BTT používame zložitý algoritmus, ktorý dokáže presnejšie predpovedať ovuláciu. Každý cyklus vytvára ďalšie dáta, ktoré následne pomáhajú spresňovať ďalšie predpovede.

Vinca dává smysl vašemu plodnému oknu



Prečo Vinca II?

  • Dôležitá je presnosť a efektivita

    Dôležitá je presnosť a efektivita

    Akonáhle sa s vami Vinca zoznámi, dokončí meranie len za 30 sekúnd. Presnosť na 0,05 °C zaisťuje, že vaše meranie BBT bude vždy presné.

  • Spoznajte lepšie svoju plodnosť

    Spoznajte lepšie svoju plodnosť

    Spolu s aplikáciou odhaľuje Vinca II vaše jedinečné tajomstvo cyklu a ponorí sa hlboko do vašich príznakov plodnosti.

  • Subtílny

    Subtílny

    Tvar Vinca II pripomínajúci rúž zabezpečí, že nikto nebude vedieť, že sledujete ovuláciu, ak to nebudete chcieť.

  • Mlčať je zlato

    Mlčať je zlato

    Vinca II vás pípnutím upozorní, že je pripravená merať, alebo že práve dokončila merania. V aplikácii môžete kedykoľvek upraviť hlasitosť v prípade, že vás ruší.




3 jednoduché kroky k tvorbe grafov

  1. 1) Pripojenie k aplikácii Femometer

    Stiahnite si aplikáciu, zložte viečko z Femometeru Vinca II a spárujte cez Bluetooth.

    Připojení k aplikaci Femometer
  2. 2) Meranie bazálnej teploty

    Vložte špičku teplomera Vinca II pod jazyk, zatvorte ústa a snažte sa s teplomerom nehýbať. Keď počujete tri pípnutia, úspešne ste zmerali svoju bazálnu teplotu. Opakujte meranie každé ráno - predtým, než vstanete a po aspoň 6 až 8 hodinách spánku.

    Měření bazální teploty
  3. 3) Učí sa z vašich údajov a pripraví vás!

    Aplikácia Femometer sa učia zo všetkých údajov, ktoré zadáte a vypočítava úroveň vašej plodnosti pre každý deň. Aplikácia vám potom poskytuje personalizované poznatky, aby ste sa mohli pripraviť na svoje plodné dni.

    Učí se z vašich údajů a připraví vás
  • Automatický záznam dát

    Automatický záznam dát

  • Tvorba grafov bazálnej teploty

    Tvorba grafov bazálnej teploty

  • Presný výsledok

    Presný výsledok

  • Spoľahlivé

    Spoľahlivé