APPLE iPad Pro 11'' (3. gen.) Wi-Fi + Cellular 128 GB - Strieborná

Dopredaj
APPLE iPad Pro 11'' (3. gen.) Wi-Fi + Cellular 128 GB - Strieborná

Typ displeja:Liquid Retina; Rozlíšenie displeja (pix.):2388 x 1668; Počet jadier:8; Operačný systém:iOS; Pamäť interná (GB):128; Fotoaparát zadný (Mpix):12; Fukcie:Wi-Fi, BlueTooth, A-GPS; Fotoaparát predný (Mpix):12; Konektory:USB-C; Batéria (mAh):15000 a více

Vaša cena: už sa nepredáva
  • Kód:
    1068451
  • P/N:
    mhw63fd/a
  • Záruka:
    12 Měsíc(ů)
  • Výrobca:
    Apple
  • EAN:
    194252204054

Podrobnosti

Apple iPad Pro 11" 128 GB Wi-Fi + Cellular strieborný

iPad Pro a M1. Divoké duo.

Čip M1.

iPad Pro používa čip M1, ktorý ukazuje konkurencii chrbát. iPad je navrhnutý tak, aby plne využíval vysoký výkon a jedinečné technológie čipu M1 vrátane pokročilého procesora obrazového signálu a zjednotenej architektúry pamäte. Čip M1 je pri práci neuveriteľne úsporný a aj takto tenký a ľahký iPad Pro vydrží na batériu celý dlhý pracovný deň. Mobilné, výkonné, spoľahlivé. Toto sú výhody.

Rýchlejšia grafika a procesor

osemjadrový procesor M1 je až o 50 percent výkonnejší. M1 má 8-jadrový GPU, ktorý definuje vlastnú výkonnostnú kategóriu. Na iPade Pro poskytuje až o 40 % vyšší grafický výkon. Môžeš tak vytvárať sofistikované modely rozšírenej reality, hrať hry s grafikou na úrovni konzoly pri vysokej snímkovej frekvencii, natáčať náročné videá v rozlíšení 4K alebo upravovať fotografie.

11-palcový displej Liquid Retina. Mobilný telefón. Ako obrázok. Do posledného pixelu.

iPad Pro 11" sa nosí naozaj skvele. A vyzerá to tak. Displej Liquid Retina na 11-palcovom iPade Pro je nielen krásny a mobilný, ale aj vybavený neuveriteľne pokročilými technológiami, ako sú ProMotion, True Tone, široký farebný gamut P3 a mimoriadne nízka odrazivosť. Všetko na ňom reaguje okamžite a vyzerá fantasticky.

  • maximálny jas 600 nitov
  • Pravdivé tónovanie, aby sa naň príjemne pozeralo
  • Adaptívna frekvencia Pro Motion 120 Hz
  • Široký farebný gamut P3

5G a Wi-Fi. Bezdrôtové pripojenie bez čakania.

iPad bol od prvých krokov navrhnutý ako absolútne mobilné zariadenie a má neuveriteľne rýchle Wi-Fi a voliteľné mobilné pripojenie. Teraz podporuje aj 5G, takže vás pripojí k najrýchlejším mobilným sieťam. A môžete sťahovať, sledovať filmy, spolupracovať s kolegami alebo posielať dáta doslova na cestách. Navyše má iPad Pro najviac pásiem 5G zo všetkých zariadení svojho druhu, takže sa k sieťam 5G pripojí na viacerých miestach.

Wi-Fi 6. rýchle bezdrôtové pripojenie je kľúčové, keď potrebujete pracovať. S Wi-Fi 6 si môžete byť istí, že používate skutočne rýchle a cenovo dostupné Wi-Fi.

Kamery, ktoré musíte vidieť.

Ultraširokouhlá kamera s centrovaním záberu. iPad Pro má ultraširokouhlý fotoaparát s 12 Mpx snímačom, 122-stupňovým uhlom záberu a úplne novým centrovaním záberu. Ideálne na hovory FaceTime alebo na snímanie štúdiových profilov. A v spolupráci s kamerou TrueDepth bezpečne odomyká iPad Pro pomocou Face ID.

  • 12 Mpx ultraširokouhlá kamera
  • TrueDepth odomykanie iPadu pomocou Face ID

Centrovanie výstrelu. kombinácia ultraširokouhlej kamery a strojového učenia je základom úplne novej technológie centrovania záberov, ktorá mení pohľad na videohovory. Keď sa počas hovoru pohybujete, centrovanie snímky vás automaticky nasleduje a udržiava vás v strede obrazu. Ak sa k vám pridá niekto ďalší, rozsah sa rozšíri aj na nové okolie. A hneď ako sa ďalšia osoba dostane zo záberu, kamera sa opäť zameria na vás. Centrovanie snímok funguje vo FaceTime a iných aplikáciách na videokonferencie. Počítajte s tým, že budete vždy v zábere.

Profesionálna fotografia. širokouhlé a ultraširokouhlé fotoaparáty robia dokonalé fotografie alebo videá. Dobre vám poslúži aj ako základ pre filmovú zostavu s viacerými kamerami. Vďaka výkonnejšiemu ISP v čipe M1 má iPad Pro navyše technológiu Smart HDR 3.

  • 12 Mpx širokouhlý fotoaparát
  • 10 Mpx ultraširokouhlá kamera

Skener LiDAR meria, ako dlho trvá, kým svetelný lúč dosiahne objekt a odrazí sa späť. Na základe toho vytvára hĺbkovú mapu okolitého priestoru a umožňuje vytvárať pohlcujúce zážitky v rozšírenej realite. Okrem toho spolupracuje s výkonným ISP, ktorý pomáha presnejšie zaostrovať fotografie a videá pri slabom osvetlení a skracuje potrebný expozičný čas.

Thunderbolt. Len riadne fungujúci port.

Pre pracovitých a kreatívnych ľudí. Thunderbolt je naozaj rýchly a všestranný port. Skvele spolupracuje s existujúcimi konektormi USB-C a sprístupňuje obrovský ekosystém výkonného príslušenstva - napríklad rýchle externé disky, monitory alebo dokovacie stanice - pre iPad Pro. Prenášajte obrovské súbory a používajte Apple Pro Display XDR v plnom rozlíšení 6K.

.

Technické parametre