Tlačová správa

eD system je oficiálnym subdistribútorom Huawei

Tlačová správa

17. 6. 2021, Ostrava – IT distribútor eD system rozšíril svoju ponuku o produkty z kategórie Wi-Fi routerov značky Huawei. Na oficiálnej subdistribúcii sa spoločnosti dohodli k 1. júnu pre český a slovenský trh.

eD system do svojej ponuky po novom zaradil produkty z portfólia MBB Wi-Fi routerov Huawei. Vďaka získanej subdistribúcii tak v eD SHOPe v kategórii sieťových prvkov pribudli modely klasických routerov aj routery s Mesh systémom.

„Navázáním spolupráce došlo k dalšímu rozšíření portfolia eD. Zákazníci z Česka i Slovenska nyní mohou vybírat z kvalitních a cenově dostupných routerů, které značka na trh přináší,“ uvedl produktový manažer Dominik Rykala, který v eD o Wi-Fi routery od Huawei pečuje. „Rád bych zmínil například modely AX3 a AX3 Pro s technologií Wi-Fi 6, která uživatelům poskytuje rychlejší, efektivnější a stabilnější podporu Wi-Fi připojení“, okomentoval ponuku produktový manažér. Pre lepšie pokrytie veľkých domácností či domov odporučil model s mesh systémom, ktorý sa skladá z trojice smerovačov poskytujúcich rozsiahle pokrytie aj desiatok metrov štvorcových.

Novou subdistribúciou sa rozšírila ponuka značky Huawei v e-shope distribútora. Zákazníci eD system môžu v eD SHOPe v tejto chvíli okrem novo zaradených routerov nájsť aj mobilné telefóny, tablety a ich príslušenstvo, komerčné panely alebo chytrú elektroniku Huawei.

Viac informácií o produktoch značky poskytne:
Dominik Rykala
+420 724 611 573
drykala@edsystem.cz

Tlačový kontakt eD system a. s.:
Šimon Churý
+420 724 222 045
schury@edsystem.cz