Tlačová správa

eD system sa stal distribútorom roka značky Canon

Tlačová správa

Ostrava 24. 2. 2021 – Český IT distribútor eD system získal ďalšie hodnotné ocenenie. Plaketu za najlepšieho distribútora roka na Slovensku a zároveň za najlepšieho distribútora periférií pre český i slovenský trh od Canonu symbolicky prevzal vo štvrtok 18. februára.

Pri príležitosti pravidelného kvartálneho stretnutia, zameraného na zhodnotenie uplynulého štvrťroka, spoločnosť Canon ocenila vo štvrtok 18. februára najlepších partnerov roka 2020. Medzi ocenených sa opäť postavil aj distribútor eD system, ktorému sa podarilo získať rovno dve ocenenia.

Konkrétne sa eD system môže pýšiť titulom „Najlepší distribútor v oblasti periférii za rok 2020 pre Českú a Slovenskú republiku“ (Office peripherals performance Czech Republic and Slovakia) a súčasne tiež ocenením pre distribútora s najväčším obratom v rámci Slovenskej republiky (Overall performance Slovakia).

V priebehu stretnutia značka pripravila pohľad do minulého roka, jeho celkové zhodnotenie a zároveň aj odhalila víziu pre rok 2021. Stretnutia sa zúčastnilo celé vedenie spoločnosti Canon, vrátane Petra Kouby (Partner Manager Distribution Channel), ktorý jednotlivé ocenenia symbolicky odovzdal zúčastneným partnerom.

Nie je to prvý raz, kedy si tím starajúci sa o značku Canon v eD stúpol na pomyselný stupeň víťazov. Úspechy zaznamenáva už niekoľko rokov. Ocenenie za najväčší obrat v Čechách i na Slovensku sme preberali v rokoch 2019, 2017, 2015 a 2014. V predchádzajúcich rokoch sme sa stali tiež najväčším distribútorom periférií Canon za rok 2018 a 2017 v Čechách aj na Slovensku a najväčším distribútorom fotoproduktov Canon v Českej republike za rok 2013.

Tlačový kontakt eD system a. s.:
Šimon Churý
+420 724 222 045
schury@edsystem.cz