Tlačová správa

Značka Turris po novom v portfóliu eD system

Tlačová správa

Ostrava 5. 10. 2020 – IT distribútor eD system rozšíril svoje portfólio o produkty českej značky Turris. Stalo sa tak na základe dohody o oficiálnej distribúcii pre český a slovenský trh, ktorú spoločnosti podpísali k 1. októbru 2020.

Od začiatku októbra tak môžu českí a slovenskí zákazníci nakupovať sieťové prvky Turris v e-shope distribútora eD system. Už v tejto chvíli tú nájdu takmer tri desiatky produktov z kategórie networkingu, zahŕňajúce napríklad routre, switche, chladiče a ďalšie príslušenstvo.

Starostlivosť o produkty si pod svoje krídla prevzal produktový manažér eD Lukáš Owczarzy. „Z nové značky v portfoliu mám opravdu radost, jelikož Turris nabízí širokou škálu přidaných hodnot a spolupráce s ní je příkladná. Chtěl bych vyzdvihnout také český původ společnosti, kdy veškerý vývoj a výzkum produktů probíhá právě u nás,“ predstavil v krátkosti spoluprácu produktový manažér. Zároveň priblížil výhody produktov značky „Produkty Turris nabízejí řadu výjimečných vlastností. Jedná se například o vysokou úroveň zabezpečení, vždy aktuální adaptivní firewall nebo pravidelnou aktualizaci firmware 1x až 2x měsíčně,“. Owczarzy rovnako zdôraznil výborné TCO alebo celkové náklady na vlastníctvo s tým, že okrem nákupnej ceny a spotreby energie zákazník nič ďalšie neplatí.

V eD SHOPe zákazníci nájdu mnoho produktov značky, napríklad Wi-Fi aktívny prvok Turris Omnia 2020, ktorý sa môže pochváliť vlastnosťami ako Wi-Fi 2GB, 5x GLAN, 1x SFP, 2x USB 3.0, 3x miniPCI-e, MOX zdroj 230V, Omnia chladič pre LTE modem a ďalšie. Jednotlivé prvky sú modulárne, preto sa dajú kombinovať na mieru požiadavkám zákazníka. Pre viac informácií a ďalšie produktové tipy môžete kontaktovať priamo produktového manažéra eD Lukáša Owczarzyho.

Značka Turris patrí pod českú spoločnosť CZ. NIC, starajúcu sa o národnú doménu a osvetu v oblasti internetovej bezpečnosti. Turris sa sústredí na vývoj a výrobu open source a bezpečných sieťových zariadení. Svoje produkty stavia na štyroch základných pilieroch, ktorými sú bezpečnosť, výkon, open source a modularita. Viac sa o nej môžete dozvedieť na stránkach turris.cz.

Viac informácií o produktoch značky poskytne:
Lukáš Owczarzy
+420 724 222 021
lowczarzy@edsystem.cz


Tlačový kontakt eD system a. s.:
Šimon Churý
+420 724 222 045
schury@edsystem.cz