Tlačová správa

eD system je exkluzívnym distribútorom Blurams

Tlačová správa

Ostrava, 15. 4. 2020 – Spoločnosť eD system a. s. sa v marci stala exkluzívnym distribútorom produktov Blurams v Českej republike a na Slovensku. Ponuka e-shopu distribútora sa tak rozrástla o ďalšiu značku IP bezpečnostných kamier.

Blurams distribuce

Popredný distribútor svojim zákazníkom ponúkne kompletné portfólio značky. „Blurams na český a slovenský trh vstupuje so šiestimi modelmi IP kamier – štyrmi vnútornými a dvoma vonkajšími. Tieto produkty sú zaujímavé nie len pre zabezpečenie domácností, ale aj menších a stredných podnikov,“ uvádza produktový manažér Lukáč Keclík, ktorý má v eD značku na starosti.

Produkty Blurams zaujmú špičkovou a rýchlou aplikáciou pre ovládanie kamier, ktorá je k dispozícii v češtine pre platformy iOS a Android. Ďalej funkciami ako detekcia tváre, zdieľanie záznamu s ľuďmi okolo, 24/7 hodinové nahrávanie do cloudu a možnosť kedykoľvek sa k nahranému záznamu vrátiť.

V ponuke eD SHOPu pribudol napríklad produktový rad Pro, zahrňujúci kamery Outdoor, Home a Dome. „Zariadenia z radu Pro odporúčam pre ich skvelé funkcie, špičkovo šifrovaný cloudu, kvalitu záznamu, možnosť obojsmernej komunikácie a hlasové ovládanie pomocou Amazon Alexa a Google Assistant,“ vyjadril sa Lukáš Kosinský z firmy Paybill, ktorá je výhradným zástupcom značky Blurams pre Českú a Slovenskú republiku.

Ponuka produktov tejto značky bude v priebehu roka 2020 ešte narastať. „Postupne sa ekosystém Blurams rozrastie o ďalšie smart produkty. V auguste napríklad na český a slovenský trh dorazí novinka – inteligentné zvončeky Smart Doorbell,“ prezradil Lukáš Kosinský.

Spoločnosť Blurams je poprednou svetovou značkou na poli IP bezpečnostných kamier pre vonkajšie a vnútorné použitie. Založená bola v roku 2018 a špecializuje sa na výskum a vývoj všetkých typov inteligentných bezpečnostných kamier, cloudových služieb a rozpoznávanie tváre. Medzi kľúčové vlastnosti jej produktov patrí jednoduché nastavenie, užívateľská prívetivosť, multikonektivita, pokročilé inteligentné technologické riešenia a v neposlednom rade jednoduchý a elegantný dizajn

Viac informácií o produktoch Blurams poskytne produktový manažér eD
Lukáš Keclík
lkeclik@edsystem.cz


Tlačový kontakt eD system a. s.:
Šimon Churý
+420 724 222 045
schury@edsystem.cz