Tlačová správa

eD system rozšíril oficiálnu distribúciu Brother aj na Slovensko

Tlačová správa

Ostrava, 6. 4. 2020 – Spoločnosť eD systém a. s. sa 1. apríla 2020 stala oficiálnym distribútorom produktov Brother na Slovensku. V eD SHOPe tak pribudlo viac ako 500 produktov a zariadení pre informačné a komunikačné technológie.

Brother distribucia

eD system získal oficiálnu distribúciu tejto značky v Českej republike už skôr. Po úspešnej spolupráci na tomto trhu sa spoločnosti dohodli na rovnakom partnerstve i na Slovensku.


Ponuka slovenského eD shopu sa tak rozšírila o viac ako 500 produktov značky Brother. „Zákazníci si môžu vyberať napríklad z tlačiarní, multifunkčných zariadení, skenerov, ale aj originálneho spotrebného materiálu a príslušenstva k týmto produktom,“ uviedol marketingový špecialista značky Brother Michal Hrbek. Ako dodáva, zaradené sú i profesionálne tlačiarne štítkov a etikiet, ktoré ocenia nielen firemný zákazníci, ale hodí sa aj na domáce použitie. Podľa produktovej manažérky značky Brother Janky Hatalovej, zákazníkov určite z aktuálnej ponuky zaujmú farebné multifunkčné bezdrôtové tlačiarne s nízkonákladovým doplňovaním atramentu DCP-T510W, DCP-T710W a MFC-T910DW. „Spomenuté modely dokážu vytlačiť až 6 500 strán na jednu náplň a sú ideálnou voľbou do domácnosti alebo malých kancelárií,“ doplnila produktová manažérka Janka Hatalová.


Firma Brother vznikla pred sto rokmi v Japonsku a na európskom trhu pôsobí viac ako 50 rokov. Spoločnosť je dodávateľom a výrobcom elektronických zariadení, vo svete má 17 výrobných závodov a cez 50 predajných miest v 44 krajinách sveta.

Viac informácií o produktoch Brother poskytne produktová manažérka eD Janka Hatalová:
jhatalova@edsystem.sk
+421 917 490 257

Tlačový kontakt eD system a. s.:
Šimon Churý
+420 724 222 045
schury@edsystem.cz