Tlačová správa

eD system je najväčším distribútorom značky Xerox

Tlačová správa

17. 3. 2020 – Popredný distribútor eD system získal ďalšie hodnotné ocenenie. Titul, ktorý si pripísal k svojim doterajším tohtoročným úspechom, získal od spoločnosti Xerox, kedy sa stal najväčším distribútorom produktov tejto značky. Zástupcovia eD system si ocenenie prevzali od generálnej manažérky Xerox Veroniky Brázdilovej koncom februára v Prahe.

Xerox oceneni

Najväčší distribútor pre český a slovenský región za rok 2019, tak znie ocenenie, ktoré si vyslúžila spoločnosť eD system od značky Xerox. Získala ho za obrat v kompletnom portfóliu tlačiarní a spotrebného materiálu. Plaketu s ocenením odovzdala zástupcom distribútora generálna manažérka Xerox pre Českú a Slovenskú republiku a Maďarsko Veronika Brázdilová. Stalo sa tak 26. februára 2020 v rámci Partnerského stretnutia v pražskej reštaurácii NOLA. Plaketu za eD prevzal produktový manažér Martin Židek, ktorý sa o značku stará.

Spoločne s Martinom Židekom sa akcie zúčastnil aj Jan Novák, riaditeľ nákupu eD system. Obe ocenenia veľmi potešili predovšetkým preto, že ide o potvrdenie kvalitnej práce celého tímu značky v eD. Tá je vidieť každým rokom, keďže si eD pomyselnú prvú priečku v distribúcii produktov Xerox udržuje dlhodobo. „Ocenění si velice vážíme. Je výsledkem dobré práce celého našeho obchodního týmu. Těší nás, že jsme opět přesvědčivě obhájili prvenství jak v segmentu Equipment, tak i Supplies, a to v České i Slovenské republice. Velký dík proto patří také naší slovenské kolegyni Lucii Takáčové, která se o značku na tamním trhu stará,“ vyjadril sa produktový manažér Martin Židek.

Spolupráca distribútora so značkou Xerox trvá už viac než dvadsať rokov, preto poďakovanie patrí aj partnerom, bez ktorých by sa podobného úspechu dosahovalo len ťažko. „Chtěl bych poděkovat především našim partnerům, jen díky jim se můžeme pyšnit tímto oceněním, děkujeme,“ poslal svoje poďakovanie partnerom eD Martin Židek.

Čo sa oblasti periférii a predovšetkým tlačových riešení týka, distribútor eD system si svoju pozíciu lídra na trhu upevňuje dlhodobo.

Čo sa oblasti periférii a predovšetkým tlačových riešení týka, distribútor eD system si svoju pozíciu lídra na trhu upevňuje dlhodobo. Za svoju výkonnosť v tejto oblasti získava ocenenia takmer každý rok. Okrem iného sa pravidelne môže pýšiť titulom najlepšieho distribútora od mnohých značiek z portfólia tlačových riešení a spotrebného materiálu. Len od začiatku tohto roka získal ocenenie pre najlepšieho distribútora Canon, jubilejné desiate ocenenie za najväčšieho distribútora značky HP alebo dvojnásobný titul od značky OKI v Česku a na Slovensku.


Tlačový kontakt eD system a. s.:
Šimon Churý
+420 724 222 045
schury@edsystem.cz