POCKETBOOK 1040 InkPad X Metallic Grey

Dopredaj
POCKETBOOK 1040 InkPad X Metallic Grey

Uhlopriečka displeja:7,8"; Typ displeka:E-Ink; Rozlíšenie displeja (šírka x výška):1404x1872; Kapacita pamäte:32 GB; Výbava čítačky:Wi-Fi, Slot pre pamäťovú kartu

Vaša cena: už sa nepredáva
  • Kód:
    320729
  • P/N:
    PB1040-J-WW
  • Záruka:
    24 Měsíc(ů)
  • Výrobca:
    PocketBook
  • EAN:
    7640152095702

Podrobnosti

Popis produktu:
PocketBook InkPad X - majstrovské dielo na čítanie elektronických kníh na 10-palcovej obrazovke

Spoločnosť PocketBook s potešením oznamuje uvedenie dlho očakávanej čítačky elektronických kníh s veľkou 10,3-palcovou obrazovkou - PocketBook InkPad X. Veľká obrazovka poskytuje skvelý zážitok pri čítaní kníh, novín, časopisov, komiksov alebo odbornej literatúry. Nová čítačka elektronických kníh váži len 300 g a je vybavená technológiou SMARTlight a zvukovým výstupom.

Rozširuje možnosti čítania

PocketBook InkPad X je vybavený 10,3-palcovou HD obrazovkou s rozlíšením 1404 × 1872, vďaka čomu sa skvele hodí na čítanie akéhokoľvek obsahu: kníh, digitálnych verzií novín a časopisov, komiksov, vedeckých publikácií a dokonca aj hudobných partitúr. Vďaka aplikácii InkPad X môžu používatelia prečítať ešte viac textu na jednej stránke bez toho, aby museli zmenšovať veľkosť písma. Navyše optické vlastnosti obrazovky sú vďaka technológii E Ink Carta™ takmer identické so stránkou obyčajného papiera.

Funkcia SMARTlight umožňuje čítanie kedykoľvek

PocketBook InkPad X je navrhnutý na aktívne používanie kedykoľvek počas dňa alebo noci. Technológia SMARTlight automaticky upravuje jas a teplotu farieb obrazovky, aby sa zabezpečilo čo najpohodlnejšie čítanie za všetkých svetelných podmienok. Jas a teplotu farieb môžete dokonca upraviť bez toho, aby ste opustili stránku s obsahom. Stačí posúvať prst po okraji obrazovky. Používatelia môžu tiež uložiť šablóny nastavení obrazovky a aktivovať ich neskôr.

Obrovská knižnica v 32 GB pamäti

Čítačka PocketBook InkPad X má obrovskú 32GB internú pamäť. Predstavte si, koľko textových súborov a obrázkov sa vám zmestí do elektronickej knižnice. Napríklad PocketBook InkPad X môže uložiť 15 000 kníh bez ilustrácií vo formáte EPUB. Aj pri preberaní časopisov a novín vo formáte PDF a komiksov vo formátoch CBR a CBZ má čítačka elektronických kníh kapacitu približne 10 000 súborov (skutočné množstvo obsahu závisí od veľkosti a kvality nahraných súborov). V čítačke elektronických kníh budete mať určite dostatok miesta na uloženie svojej obľúbenej zbierky audiokníh.

Audioknihy a hudba v čítačke PocketBook

Počúvanie audiokníh má oproti tradičnému čítaniu niekoľko nesporných výhod. Okrem iného je možné počas počúvania knihy vykonávať aj iné činnosti (napríklad riadiť auto). PocketBook InkPad X je vybavený technológiou Bluetooth a prehráva audioknihy a iné zvukové súbory vo formátoch MP3, M4B a OGG. To znamená, že môžete počúvať hudbu bez toho, aby ste museli opustiť svoj obľúbený román. Prevod textu na reč je ďalšou užitočnou funkciou, ktorú ocenia milovníci kníh. Ak k čítačke e-kníh pripojíte slúchadlá, môžete počúvať akýkoľvek textový dokument až v 16 jazykoch.

Výkon a výdrž

Vďaka modernému dvojjadrovému procesoru zvládne PocketBook InkPad X rýchlo a jednoducho akúkoľvek úlohu. Zariadenie je vybavené batériou s kapacitou 2 000 mAh, ktorá zaručuje až jeden mesiac nepretržitej prevádzky bez nabíjania. Čítačka elektronických kníh PocketBook InkPad X je tiež vybavená snímačom krytu, ktorý zabezpečuje automatické prepnutie zariadenia do režimu spánku po zatvorení ochranného krytu.

Zariadenie využíva port USB typu C (štandardný port USB 2.0) na nabíjanie aj pripojenie slúchadiel pomocou priloženého 3,5 mm audio adaptéra.

Akýkoľvek formát, akýkoľvek jazyk, kdekoľvek

Spoločnosť PocketBook naďalej podporuje filozofiu úplnej slobody, ktorá sa odráža v každom detaile zariadenia PocketBook InkPad X. Čítačka elektronických kníh podporuje 19 knižných, 4 grafické (JPEG, BMP, PNG a TIFF) a 3 zvukové formáty (MP3, M4B a OGG). Čím viac formátov, tým viac slobody pre čitateľa.

Nový model je ideálny pre ľudí, ktorí sa učia nové jazyky, a pre tých, ktorí veľa cestujú. Predinštalované slovníky Abbyy Lingvo® prekladajú neznáme slová a pomáhajú vám pri čítaní zahraničnej literatúry.

PocketBook InkPad X je súčasťou globálneho ekosystému spoločnosti PocketBook. Pomocou služby PocketBook Cloud môžete nahrávať knihy do čítačky elektronických kníh, presúvať jednotlivé súbory alebo celú knižnicu do smartfónu a iných zariadení, synchronizovať pozíciu čítania, záložky a poznámky.

PocketBook InkPad X rozširuje vaše možnosti čítania..

Technické parametre