HP Pavilion Keyboard and Mouse 200

Výhodná ponuka
HP Pavilion Keyboard and Mouse 200

Experience the most dependable mouse and keyboard combination you’ve ever seen. Now you can enjoy 12 updated media key shortcuts for a productive workflow.

  • Kód:
    1458639
  • P/N:
    9DF28AA#ABB
  • Záruka:
    24 Měsíc(ů)
  • Výrobca:
    HP Inc.
  • EAN:
    194721396556
  • Vyhľadávací názov:
    HP Wired Keyboard & Mouse 200 CZ/SK - KLÁVESNICE a MYŠ

Podrobnosti

HP Pavilion Keyboard and Mouse 200

Parametre

Hardvérová kompatibilitaKompatibilné s počítačmi s voľným portom USB.
Rozmery (š x h x v)46.5 x 17.44 x 2.35 cm (keyboard); 11.5 x 6.9 x 3.8 cm (mouse)
Hmotnosť0.5 kg (keyboard); 0.09 kg (mouse)
ZárukaDvojročná obmedzená záruka.
Obsah baleniaKeyboard; Mouse; Product notices; Warranty card
Krajina pôvoduVyrobené v Číne
Poznámka [01][1] Zahŕňa dvojročnú obmedzenú záruku HP s nepretržitou podporou online. Podrobné informácie vám poskytne stredisko podpory zákazníkov spoločnosti HP alebo ich nájdete na stránke www.hp.com/go/orderdocuments. Vyžaduje sa internetové pripojenie, ktoré nie je súčasťou dodávky.
Právne vyhláseniaSkutočný produkt môže byť iný ako na obrázku. © Copyright 2019 HP Development Company, L.P. Informácie uvedené v tomto dokumente sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia. Jediné záruky, ktoré sa vzťahujú na produkty a služby HP, sú záruky uvedené v záručných dokumentoch dodaných s príslušnými produktami a službami. Žiadne informácie nemožno považovať za dodatočnú záruku. Spoločnosť HP nenesie žiadnu zodpovednosť za technické ani redakčné chyby či nedostatky v tomto dokumente. Windows je registrovaná ochranná známka alebo ochranná známka spoločnosti Microsoft Corporation v USA a iných krajinách. Všetky ďalšie ochranné známky sú majetkom príslušných vlastníkov.

Poznámky

Právne upozornenie

Technické parametre