Garett Beauty Smile Strips – Pásky na bielenie zubov

Garett Beauty Smile Strips – Pásky na bielenie zubov

Produkt:Dentální doplňky

Vaša cena: už sa nepredáva
  • Kód:
    949214
  • P/N:
    PAS_SMILE_STRIP
  • Záruka:
    24 Měsíc(ů)
  • Výrobca:
    Garett Electronics
  • EAN:
    5903246289497
  • Vyhľadávací názov:
    Garett Beauty Smile Strips – bělící pásky na zuby

Podrobnosti

Obr. Garett Beauty Smile Strips - bieliace pásiky na zuby 1604343a

Garett Beauty Smile Strips - bieliace pásiky na zuby

Rozžiarte svoj úsmev doma - rýchlo a jednoducho! Garett Beauty Smile Strips sú bieliace pásiky na zuby, ktoré vám pomôžu vidieť výsledky už za 14 dní. Súprava obsahuje celé balenie prúžkov s mätovou príchuťou. Ich zloženie je založené na prírodných zložkách, ktoré odstraňujú škvrny zo zubnej skloviny - aktívne uhlie, kokosový olej a jedlá sóda. Stačí nalepiť prúžky na zuby a počkať 30 minút! Získať krásny úsmev ešte nikdy nebolo také jednoduché.

Obr. Bez peroxidu 1604343b

Bez peroxidu

Peroxid vodíka je látka, ktorá sa nachádza v zubných bieliacich géloch používaných zubnými lekármi. Jeho výhodou je rýchle pôsobenie - ľahko zosvetlí farbu vašich zubov až o niekoľko odtieňov. Jeho nevýhodou však je, že narúša zubnú sklovinu, ktorá slúži ako bariéra proti škodlivým baktériám, ktoré napádajú zuby. Preto by sa bielenie zubov u zubára nemalo opakovať príliš často. Bieliace pásiky Beauty Smile Strips neobsahujú peroxid vodíka, takže sú oveľa šetrnejšie k zubnej sklovine.

Obr. Bielenie a ochrana 1604343c

Bielenie a ochrana

Garett Beauty Smile Strips sú cestou ku krásnym a zdravým zubom. Aktívne uhlie je známe nielen tým, že odstraňuje zafarbenie, ale aj tým, že chráni pred usadzovaním zubného povlaku. Kokosový olej je antibakteriálny a pomáha zbaviť sa toxínov. V kombinácii s mentolom navyše poskytujú svieži dych!

Obr. Pohodlie pri používaní 1604343d

Pohodlie pri používaní

Pásky Garett Beauty Smile Strips si jednoducho nalepte na horné a dolné zuby. Len 30 minút denne vám pomôže získať oveľa žiarivejší úsmev už za 14 dní*. Počas procedúry môžete robiť, čo chcete, a počas používania prúžkov sa vyhýbajte len jedlu a pitiu.

* Účinok bielenia závisí od farby vašich zubov, náchylnosti skloviny na bielenie a intenzity zafarbenia. Na dosiahnutie najlepších výsledkov odporúčame počas ošetrenia a najmenej 2 týždne po ňom dodržiavať tzv. bielu diétu. Ošetrenie odporúčame zopakovať po 2 týždňoch až 2 mesiacoch.

Obsah balenia

  • 28 bieliacich prúžkov na horné a dolné zuby
  • Farebná tabuľka
  • Manuál

Technické parametre