Základný model počítača HP EliteDesk 800 G3 Tower

Základný model počítača HP EliteDesk 800 G3 Tower

Počítač HP EliteDesk 800 TWR, ktorý je navrhnutý špeciálne pre podniky, je jedným z najlepšie zabezpečených a spravovateľných počítačov HP. Disponuje vysokým výkonom a možnosťami rozšírenia v štýlovo prepracovanom šasi, ktoré je o 25 % menšie a je určené pre moderné pracovisko.

Vaša cena: už sa nepredáva
  • Kód:
    587136
  • P/N:
    Y1B39AV
  • Záruka:
    36 Měsíc(ů)
  • Výrobca:
    HP Inc.
  • EAN:
  • Vyhľadávací názov:
    HP EliteDesk 800 G3 Tower PC

Podrobnosti

Základný model počítača HP EliteDesk 800 G3 Tower

Podpora virtuálnej reality
Spoločnosť HP skombinovala vysoký výkon a rôzne možnosti rozšírenia s procesormi Intel® Core™ 7. generácie[4] a diskami PCIe Gen3 SSD[5]. Zvýšte výkon s voliteľnými procesormi s príkonom 91 W[5], až 64 GB pamäte DDR4[5] a voliteľnou špičkovou samostatnou grafickou kartou podporujúcou virtuálnu realitu[5].

Rozšírenie, ktoré znásobí vašu investíciu
Zo svojej investície vyťažíte maximum s možnosťami rozšírenia, ktoré predlžujú životnosť vášho počítača. Počítač HP EliteDesk 800 TWR je vybavený piatimi pozíciami a štyrmi zásuvkami s plnou výškou spolu s dvomi ďalšími konektormi M.2 a množstvom konfigurovateľných portov.

Silné zabezpečenie, výkonná správa
Získajte účinnú ochranu a zjednodušenú správu vďaka najbezpečnejším počítačom od spoločnosti HP, ktoré sa mimoriadne dobre spravujú. Riešenie HP SureStart Gen3[2] chráni pred útokmi na úrovni systému BIOS, zatiaľ čo súprava HP Manageability Integration Kit[6] umožňuje jednoduchú správu zariadení prostredníctvom nástroja Microsoft System Center Configuration Manager.

Konfigurovateľný port I/O pre displeje
Nakonfigurujte tretí konfigurovateľný zadný port I/O pre prispôsobiteľné pripojenia displejov prostredníctvom rozhrania VGA, DisplayPort™, HDMI alebo USB Type-C™ s rozhraním DisplayPort™.

Parametre

Čipová sadaIntel® Q270
VyhotovenieVeža
Špecifikácie trvalo udržateľného vplyvuNízky obsah halogenidov
Zásuvky pre pamäťové karty4 DIMM
Externé šachty na mechaniky1 tenká pozícia 9,5 mm
portyVpredu 1 čítačka kariet SD 4 (voliteľná); 1 konektor pre slúchadlá; 1 port USB 2.0 (rýchle nabíjanie); 1 port USB 2.0; 2 porty USB 3.1 Gen 1; 1 port USB Type-C™ (nabíjací); Univerzálny zvukový konektor s podporou náhlavnej súpravy CTIA Späť 1 zvukový výstup; 2 porty DisplayPort™; 2 porty USB 2.0; 4 porty USB 3.1 Gen 1; 1 zvukový vstup; 1 port RJ-45; 1 napájací konektor; 3 voliteľné porty Na zadnej strane (voliteľné) 1 voliteľný port HDMI; 1 port DisplayPort™; 1 port VGA; 1 port USB 3.1 Type-C™ (alternatívny režim DisplayPort™ alebo výstup 15 W); 1 voliteľný sériový port a port PS/2; 1 voliteľný sériový port [22]
Rozširujúce sloty1 zásuvka M.2 2230 pre voliteľnú bezdrôtovú sieťovú kartu; 1 interný konektor M.2 pre voliteľnú jednotku SSD; 1 zásuvka PCIe x1; 1 zásuvka PCIe 3.0 x16; Zásuvka PCI Express x16 (3.0) (pripojená ako x4) 6,35 cm (2,5") s nízkym profilom, dĺžkou 16,76 cm (6,6") a maximálnym príkonom 35 W
NapájanieŠtandardná účinnosť 250 W
Prevádzkový rozsah vlhkostiRelatívna vlhkosť 10 – 90 %
Rozmery (š x h x v)15,4 x 36,9 x 36,5 cm Rozmery sú Š x H x V s produktom vo vodorovnej polohe Dimensions are WxDxH with product in horizontal orientation
Hmotnosť9,86 kg
Správa zabezpečeniaČip integrovaného zabezpečenia Trusted Platform Module TPM 2.0 (SLB9670 – certifikácia Common Criteria EAL4+); Vypnutie portu SATA 0,1 (cez systém BIOS); Zámok jednotiek; Konfigurácie RAID; Zapnutie/vypnutie sériového portu a portov USB (cez systém BIOS); Heslo pri zapnutí (cez systém BIOS); Nastavovacie heslo (cez systém BIOS); Solenoidový uzáver krytu/snímač vniknutia; Podpora zámkov šasi a lankových zámkov
Záruka3-ročná obmedzená záruka, vrátane 3-ročnej záruky na výmenu častí a servisných úkonov u zákazníka v priebehu jedného pracovného dňa od nahlásenia poruchy. Podmienky sa v jednotlivých krajinách líšia. Platia určité obmedzenia a výnimky.

Poznámky

[1] Niektoré funkcie nemusia byť k dispozícii vo všetkých vydaniach alebo verziách systému Windows. Na plné využitie funkcií operačného systému Windows môžu systémy vyžadovať aktualizovaný alebo samostatne zakúpený hardvér, ovládače, softvér alebo aktualizáciu systému BIOS. Systém Windows 10 sa aktualizuje automaticky a táto možnosť je vždy zapnutá. Poskytovateľ internetových služieb si môže účtovať poplatky a na aktualizácie sa časom môžu vzťahovať ďalšie požiadavky. Pozrite si stránku http://www.windows.com.
[2] K dispozícii v produktoch HP Elite vybavených procesormi Intel® 7. generácie.
[4] Technológia viacerých jadier je navrhnutá na zvýšenie výkonu niektorých softvérových produktov. Táto technológia nemusí byť prínosom pre všetkých používateľov ani pre všetky softvérové aplikácie. Výkon a taktovacia frekvencia sa líšia v závislosti od pracovného zaťaženia aplikácie a konfigurácie hardvéru a softvéru. Číselné označenie, značka alebo pomenovanie spoločnosti Intel neoznačuje mieru výkonnosti.
[5] Predávané samostatne alebo ako voliteľná funkcia.
[6] Súpravu HP Manageability Integration Kit možno stiahnuť zo stránky http://www.hp.com/go/clientmanagement.

Právne upozornenie