Základný model prenosného počítača HP ProBook 450 G3

Základný model prenosného počítača HP ProBook 450 G3

Počítač HP ProBook 450 je navrhnutý pre maximálnu produktivitu a poskytuje výkon a funkcie zabezpečenia, bez ktorých sa dnešná pracovná sila nezaobíde. Elegantný a odolný dizajn poskytuje pracovníkom flexibilnú platformu, s ktorou budú produktívni v kancelárii aj mimo nej.

Vaša cena: už sa nepredáva
  • Kód:
    585630
  • P/N:
    V6D99AV
  • Záruka:
    12 Měsíc(ů)
  • Výrobca:
    HP Inc.
  • EAN:
  • Vyhľadávací názov:
    HP IDS UMA I5-6200U FOR DDR4 450 G3 BASE NB PC

Podrobnosti

Základný model prenosného počítača HP ProBook 450 G3

Ideálny pre profesionálov v podnikovom prostredí alebo v malých až stredne veľkých firmách, ktorí požadujú cenovo dostupnú kombináciu pokrokových funkcií, základného zabezpečenia a multimediálnych funkcií

Navrhnutý na mobilitu
Pracujte štýlovo s počítačom HP ProBook 450 s uhlopriečkou 39,6 cm (15,6”) a novým čiernym krytom LCD obrazovky. Spoľahnite sa pri plnení každodenných povinností na počítač so spevneným hliníkovým rámom klávesnice, ktorý prešiel 120 000 hodinami testovania spoločnosti HP.

Výkonné spracovanie
Zvládnite každý projekt s procesormi Intel® Core™ 6. generácie[3] a voliteľnou samostatnou[4] grafickou kartou AMD Radeon™ s podporou prepínania grafiky[5].

Chráňte údaje aj zariadenia
Zabezpečte citlivé údaje pomocou komplexných funkcií zabezpečenia, ako je napríklad systém BIOSphere[6] a integrovaný modul TPM[7].

Pôsobivý zážitok
Vychutnávajte si bohaté skúsenosti s počítačom HP ProBook 450, ktorý je vybavený batériou s dlhou výdržou, funkciami vytvárajúcimi ohromujúce vizuálne a zvukové zážitky a rôznymi ďalšími voliteľnými funkciami, ako je displej FHD[4], dotykový displej HD[4] alebo zvuk DTS Studio Sound™.

Parametre

Funkcie systému
Čipová sadaČipset je integrovaný s procesorom
Špecifikácie trvalo udržateľného vplyvuNízky obsah halogenidov
Zásuvky pre pamäťové karty2 SODIMM
Rozširujúce sloty1x multiformátová čítačka digitálnych médií
Poznámky k rozširujúcim slotompodporuje pamäťové karty SD, SDHC, SDXC
Vlastnosti zvukuDTS Studio Sound™, dva reproduktory, duálny digitálny mikrofón
Minimálne rozmery (š x h x v)37,8 x 26,43 x 2,38 – 2,48 cm (spredu dozadu) (bezdotykový); 37,8 x 26,46 x 2,55 – 2,65 cm (spredu dozadu) (dotykový)
HmotnosťOd 2,07 kg
Poznámky k hmotnosti (metrické)Konfigurácia s najnižšou hmotnosťou. Hmotnosť sa mení podľa konfigurácie. Pozrite si príručku Stručné technické údaje.
Napájaniesieťový adaptér Smart 45 W; Sieťový adaptér Smart 65 W
Správa zabezpečeniaModul Absolute Persistence; HP Client Security; Windows Defender
Záruka1-ročná obmedzená záruka (dostupné rozšírenia, predávané osobitne), 1-ročná záruka na primárnu batériu

Poznámky

[1] Niektoré funkcie nie sú k dispozícii vo všetkých vydaniach alebo verziách systému Windows. Na plné využitie funkcií systému Windows môžu systémy vyžadovať inovovaný alebo samostatne zakúpený hardvér, ovládače alebo softvér. Operačný systém Windows 10 sa aktualizuje automaticky a táto možnosť je vždy zapnutá. Poskytovateľ internetových služieb si môže účtovať poplatky a na aktualizácie sa časom môžu vzťahovať ďalšie požiadavky. Navštívte stránku http://www.microsoft.com.
[2] Účelom testovania MIL STD 810G nie je preukázať vhodnosť pre zmluvy s Ministerstvom obrany Spojených štátov ani na vojenské použitie. Výsledky testovania nie sú zárukou budúceho výkonu v daných testovacích podmienkach. Poškodenie v testovacích podmienkach MIL STD alebo akékoľvek neúmyselné poškodenie vyžaduje voliteľný balík HP Accidental Damage Protection Care Pack.
[3] Technológia viacerých jadier je navrhnutá na zvýšenie výkonu niektorých softvérových produktov. Táto technológia nemusí byť prínosom pre všetkých zákazníkov ani pre všetky softvérové aplikácie. Výkon a taktovacia frekvencia sa líšia v závislosti od pracovného zaťaženia aplikácie a od konfigurácie hardvéru a softvéru. Číselné označenie spoločnosti Intel nesúvisí s mierou výkonnosti.
[4] Predávané samostatne alebo ako voliteľná funkcia.
[5] Technológia dynamického prepínania grafickej karty AMD vyžaduje konfiguráciu zahŕňajúcu procesor AMD APU radu A alebo procesor Intel so samostatnou grafickou kartou AMD Radeon™ a nie je dostupná v operačných systémoch FreeDOS a Linux. Pri používaní technológie dynamického prepínania grafickej karty AMD nemusia byť vo všetkých systémoch úplne podporované všetky grafické funkcie a funkcie zobrazenia samostatnej grafickej karty (napr. aplikácie OpenGL môžu pracovať len s integrovaným procesorom GPU alebo procesorom APU).
[6] Funkcie HP BIOSphere sa môžu líšiť v závislosti od platformy a konfigurácií počítača.
[7] Modul TPM vo firmvéri je verzie 2.0. Hardvérový modul TPM je v1.2, ktorá je podmnožinou špecifikácie TPM 2.0 v0.89 podľa implementácie technológie Intel Platform Trust (PTT).

Právne upozornenie