Základný model prenosného počítača HP EliteBook 850 G3

Základný model prenosného počítača HP EliteBook 850 G3

Pôsobivo tenký a ľahký počítač HP EliteBook 850 umožňuje používateľom vytvárať, pripájať sa a spolupracovať pomocou výkonnej technológie podnikovej triedy, s ktorou budú produktívni v kancelárii aj mimo nej.

Vaša cena: už sa nepredáva
  • Kód:
    587261
  • P/N:
    L3D26AV
  • Záruka:
    36 Měsíc(ů)
  • Výrobca:
    HP Inc.
  • EAN:
    889894836557
  • Vyhľadávací názov:
    HP NTB HP EliteBook 850 G3 Notebook PC_LZ-40328554_2117012192

Podrobnosti

Základný model prenosného počítača HP EliteBook 850 G3

Ideálny pre cestujúcich profesionálov požadujúcich špičkový prenosný počítač zvládajúci náročné podmienky podnikania s maximálnym výkonom systému a grafiky v prostredí riadenom informačnými technológiami

Prenosný zdroj energie
Vychutnávajte si kombináciu vysokovýkonnej technológie a dlhej výdrže batérie so systémom Windows 10 Pro[1], procesormi Intel® Core™ 6. generácie[2] a diskom PCIe Gen3 SSD.[3] Získajte vysoký výkon s technológiou pamäte DDR4 a možnosťami duálneho úložného priestoru[3], ktoré poskytujú rýchly a jednoduchý prístup k náročným podnikovým aplikáciám a údajom.

Nový tenký dizajn so všetkými potrebnými portami
Pripájajte sa k potrebným portom bez zbytočných doplnkových modulov. S hrúbkou len 19,4 mm je ultratenký a ľahký počítač HP EliteBook 850 vybavený portami VGA, Display Port, RJ-45, USB a USB-C, a podnikovými dokovacími funkciami.

Silné zabezpečenie, výkonná správa
Chráňte sa pred škodlivými útokmi, zisťujte ich a obnovujte funkčnosť počítača pomocou funkcie HP Sure Start s dynamickou ochranou – prvým systémom BIOS s automatickým liečením, ktorý monitoruje a opravuje poškodenie systému BIOS každých 15 minút.

Navrhnutý na spoluprácu
Vymeňte svoj telefonický reproduktor za počítač HP EliteBook 850 so zvukom od Bang & Olufsen a softvérom HP na redukciu šumu, ktorý zlepší komunikáciu pri voliteľných aplikáciách, ako napríklad Skype for Business.[3]

Parametre

Funkcie systému
Čipová sadaČipset je integrovaný s procesorom
Špecifikácie trvalo udržateľného vplyvuNízky obsah halogenidov
Zásuvky pre pamäťové karty2 SODIMM
ObrazovkaAntireflexný displej s uhlopriečkou 39,6 cm (15,6"), podsvietením LED a rozlíšením FHD (1920 x 1080); Tenký dotykový displej SVA s uhlopriečkou 39,6 cm (15,6"), podsvietením LED a rozlíšením FHD (1920 x 1080); Antireflexný plochý displej s uhlopriečkou 39,6 cm (15,6"), podsvietením LED a rozlíšením HD (1366 x 768) [13,23]
Rozširujúce sloty1 čítačka pamäťových kariet; 1 externá zásuvka SIM
Poznámky k rozširujúcim slotomPodporuje karty SD, SDHC a SDXC.
Vlastnosti zvukuDTS Studio Sound™, dva reproduktory
Minimálne rozmery (š x h x v)38,33 x 25,77 x 1,94 cm (nedotykový); 38,33 x 25,77 x 2,08 cm (dotykový)
HmotnosťOd 1,84 kg (nedotykový); Od 2,06 kg (dotykový)
Poznámky k hmotnosti (metrické)Hmotnosť sa mení podľa konfigurácie.
Napájaniesieťový adaptér Smart 45 W; Sieťový adaptér Smart 65 W
Správa zabezpečeniaOtvor pre bezpečnostný zámok (zámok je potrebné zakúpiť samostatne); TPM 1.2/2.0; Integrovaný čítač kariet Smart Card (aktívny); Overenie pred spustením (heslo, Smart Card); Snímač odtlačkov prstov HP (voliteľný)
Záruka3-ročná obmedzená záruka (k dispozícii sú voliteľné balíky Care Pack, predávané samostatne), 3-ročná obmedzená záruka na batérie s dlhou výdržou HP (k dispozícii iba s 3-ročnou obmedzenou zárukou platformy)

Poznámky

[1] Niektoré funkcie nie sú k dispozícii vo všetkých vydaniach alebo verziách systému Windows. Na plné využitie funkcií systému Windows môžu systémy vyžadovať inovovaný alebo samostatne zakúpený hardvér, ovládače alebo softvér. Operačný systém Windows 10 sa aktualizuje automaticky a táto možnosť je vždy zapnutá. Poskytovateľ internetových služieb si môže účtovať poplatky a na aktualizácie sa časom môžu vzťahovať ďalšie požiadavky. Navštívte stránku http://www.microsoft.com.
[2] Technológia viacerých jadier je navrhnutá na zvýšenie výkonu niektorých softvérových produktov. Táto technológia nemusí byť prínosom pre všetkých zákazníkov ani pre všetky softvérové aplikácie. Výkon a taktovacia frekvencia sa líšia v závislosti od pracovného zaťaženia aplikácie a od konfigurácie hardvéru a softvéru. Číselné označenie spoločnosti Intel nesúvisí s mierou výkonnosti.
[3] Predávané samostatne alebo ako voliteľná funkcia.

Právne upozornenie