Zhiyun Smooth 5 - stabilizátor

Zhiyun Smooth 5 - stabilizátor
Vaša cena: už sa nepredáva
  • Kód:
    1069788
  • P/N:
    C030114G
  • Záruka:
    12 Měsíc(ů)
  • Výrobca:
    Zhiyun
  • EAN:
    6970194086781

Podrobnosti

Hladký 5

Nový Smooth 5 má menšie rozmery ako Smooth 4, ale stále má oveľa vyšší výkon vďaka vylepšeným magnetickým oceľovým motorom a zdokonaleným algoritmom, ktoré uľahčujú snímanie vo všetkých uhloch. Trojosová konštrukcia ponúka voľný pohyb zo všetkých uhlov, dokonca aj v nízkych a veľmi širokých uhloch. Širšia svorka telefónu zabezpečuje bezpečnejšie a jednoduchšie filmovanie s väčšinou smartfónov a umožňuje jednoduché prepínanie medzi režimom na výšku a na šírku.

Na zadnej strane gimbalu sa nachádza nový intuitívne navrhnutý ovládací panel typu "všetko v jednom". Vďaka novému dizajnu je možné jednoducho ovládať všetky nastavenia a pohyby gimbalu a smartfónu jednou rukou, a to aj za behu. Telefónna svorka má dva magnetické držiaky pre svetlá LED, ktoré sa dajú pripevniť na oboch stranách, a spolu má jas 600 lúmenov (2x300) a CRI 95+. LED diódy sú plne stmievateľné pomocou koliesok na ovládacom paneli. Podobne ako nedávno vydaný žeriav M3, aj tu je možnosť nasadiť magnetické filtre, ktoré sú k dispozícii v štyroch farbách a môžu dodať vašim videám skvelý efekt blesku.

V spojení s aplikáciou ZY Cami máte prístup ku kreatívnym nastaveniam, ako je ovládanie gestami, ktoré spustí nahrávanie, keď urobíte špeciálne gesto, SmartFollow, ktoré sleduje objekt v zábere, a režim Vortex, ktorý dodá vašim videám ďalší rozmer. V aplikácii nájdete niekoľko ďalších kreatívnych nastavení a jednoduchých spôsobov úpravy záberov.

Nový Smooth 5 unesie užitočné zaťaženie do 320 g a má 4-hodinovú výdrž batérie s pripojenými LED diódami a nastaveným maximálnym jasom a 12 hodín pri bežnom používaní bez pripojených LED diód. Čas nabíjania je 2 hodiny.

Balenie obsahuje:

1x Zhiyun Smooth 5
1x Nabíjací kábel USB-C
1x Stolný statív.