Stabilizátor Zhiyun Crane 3S (gimbal) - VYPREDANÉ

Stabilizátor Zhiyun Crane 3S (gimbal) - VYPREDANÉ
Vaša cena: už sa nepredáva
  • Kód:
    1069831
  • P/N:
    C020017IEU#OB
  • Záruka:
    12 Měsíc(ů)
  • Výrobca:
    Zhiyun
  • EAN:
    1069831

Podrobnosti

Zhiyun CRANE 3S

Nový supermotorový gimbal CRANE 3S má nosnosť až 6,5 kg. To otvára nové možnosti pre filmárov a kameramanov, ktorí môžu jeden deň používať digitálnu zrkadlovku na tom istom gimbale a na druhý deň profesionálnu kameru, ako je Sony FX9, Red Dragon alebo Arri Alexa.
Na použitie väčších filmových kamier možno ku kardanovému stabilizátoru ľahko pripojiť rozširujúci modul, ktorý poskytuje viac priestoru. Na menších digitálnych zrkadlovkách sa tento rozširujúci modul dá odpojiť, aby sa zabezpečila väčšia prenosnosť. Gimbal CRANE 3S bude bez problémov, rýchlo a flexibilne spolupracovať s vaším súčasným video vybavením.
Ďalšou novinkou sú odnímateľné rukoväte, ktoré poskytujú možnosť výberu medzi rukoväťami TransMount SmartSling alebo EasySling. TransMount SmartSling má integrovaný ovládací panel s obrazovkou OLED na intuitívne ovládanie celého gimbalu a nastavení kamery, ako je zaostrovanie alebo zoom. Rukoväť EasySling poskytuje flexibilné spôsoby držania gimbalu. Možnosť naklonenia rukoväte uľahčuje prechod z normálnej výšky do nízkych uhlov. Pre rôzne režimy zobrazenia sú vyhradené tlačidlá, medzi ktorými môžete rýchlo prepínať bez rozmýšľania.
Rukoväť a stabilizátor sú vybavené závitovými otvormi, vďaka ktorým je CRANE 3S kompatibilný so širokou škálou príslušenstva, ako napríklad. EasyRig, motorizovaný vozík Dolly, kamerový žeriav alebo systém Cable Cam. Vďaka tomu môžete ľahko dosiahnuť ideálnu pracovnú polohu pre všetky typy výroby a získať požadované zábery bez kompromisov.
Dodávaný stolový statív poskytuje stabilitu gimbalu a umožňuje rýchle zloženie systému, keď sa nepoužíva. Ani po celodennej práci s týmto zariadením nebudete unavení a zostanete svieži.
Nové riešenie trojosového uzamykania bez medzier poskytuje vynikajúcu stabilitu bez otrasov. Viaceré gimbalové rozhrania boli navrhnuté s použitím bezpečnostných zámkov, aby zvládli vysokú intenzitu snímania vo všetkých smeroch.

Viac energie

Zariadenie CRANE 3S je vybavené portom DC-IN s až 25 podporovanými vstupmi.2 V na priame nabíjanie. Zabudované batérie dokážu gimbal napájať 12 hodín, čo je o 35 % viac ako pri predchádzajúcom modeli. Batérie sa dobíjajú len 4 hodiny.
Ďalším novým možným zdrojom energie je batériový balík TransMount PowerPlus (voliteľné príslušenstvo), ktorý pojme šesť batérií 18650. Vďaka tomu získate viac energie a výkonu na prispôsobenie sa neustálemu intenzívnemu pohybu a navyše slúži ako kompaktná rýchlonabíjacia powerbanka pre vaše ďalšie zariadenia. S touto batériou získate 21 hodín prevádzky.

Diaľkové ovládanie

Rovnako ako predchádzajúce modely LAB a Weebill ponúka žeriav 3S možnosť nadviazať bezdrôtové spojenie so smartfónom a používať ho ako diaľkové ovládanie pomocou prenosového modulu. Vďaka podpore bezdrôtového videa v rozlíšení Full HD (1080p) funguje váš smartfón ako monitor. Získate tak prehľad o dôležitých nastaveniach a pomôžete si s kompozíciou snímky.
Okrem prenosu videa v rozlíšení HD umožňuje bezproblémové prepojenie so zariadením ViaTouch 2.0 gimbal so smartfónom alebo fotoaparátom. To umožňuje v reálnom čase upravovať rôzne nastavenia, ako je rýchlosť sledovania, clona, ISO, rýchlosť uzávierky atď. Intuitívne ovládanie a monitorovanie v reálnom čase máte doslova na dosah ruky.

Hlavné vlastnosti:

- Nosnosť do 6,5 kg.
- Pre digitálne zrkadlovky a videokamery.
- Niekoľko otvorov so závitom na príslušenstvo.
- Batéria poskytuje až 12 hodín prevádzky.
- Jednoduchá manipulácia.
- Možnosť nadviazania bezdrôtového spojenia so smartfónom..