Wacom Intuos Pro L - grafický tablet

Wacom Intuos Pro L - grafický tablet

Uhlopriečka pracovnej plochy:15"; Rozlíšenie:Nešpecifikované; Rozhranie:USB 2.0; Vlastnosti tabletu:Rozpoznanie náklonu pera, Rozpoznanie tlaku pera, Funkčné tlačidlá

Vaša cena: už sa nepredáva
  • Kód:
    320615
  • P/N:
    PTH-860
  • Záruka:
    24 Měsíc(ů)
  • Výrobca:
    Wacom
  • EAN:
    4949268620055

Podrobnosti

Popis produktu:

Nový profesionálny štandard kreatívnych grafických tabletov
Vyrobené z kvalitných materiálov a navrhnuté tak, aby ste z nového pera Wacom Pro Pen 2 vyťažili maximum. Nový Wacom Intuos Pro je najlepší grafický tablet, aký sme kedy vyrobili. Má nový elegantný dizajn, zabudované pripojenie Bluetooth, ľahko sa nastavuje a vyzerá skvele na každom stole. Môžete sa pustiť do práce na nových výnimočných projektoch.
Pre tých, ktorí tvoria digitálne - je to to najlepšie
Pripojte Intuos Pro k počítaču Mac alebo Windows cez kábel USB alebo Bluetooth, nainštalujte ovládače a môžete hneď začať tvoriť v softvéri, na ktorý ste zvyknutí
Mimoriadne citlivé pero Wacom Pro Pen 2 vás spojí s vašou kreativitou lepšie ako kedykoľvek predtým.
Vysokokvalitné materiály a kompaktný dizajn vám poskytnú dokonalý priestor na kreslenie.


Nové pero Wacom Pro Pen 2
Naše nové pero Wacom Pro Pen 2 sa okamžite stane vaším obľúbeným kreatívnym nástrojom. Je oveľa citlivejšie, presnejšie a rýchlejšie ako akékoľvek iné pero, ktoré sme kedy vyrobili.

výnimočné úrovne tlaku: 8.192 úrovní
podpora rozpoznávania náklonu pera
prakticky bez oneskorenia
žiadne batérie, takže nie je potrebné nabíjať

Tenký a hladký dizajn
Wacom Intuos Pro sa dodáva v dvoch formátoch: stredný formát (M) a väčší formát (L). Obe majú menšie a kompaktnejšie rozmery ako predchádzajúce verzie a sú tenšie. Sú vyrobené z exkluzívnych materiálov (hliník a sklolaminát), vďaka čomu je nový tablet dostatočne odolný a tenký len 8 mm.


Záleží na vašom spôsobe práce
Umelci, výtvarní umelci, kreatívni ľudia majú svoj vlastný jedinečný spôsob práce. Niektorí umelci pracujú len digitálne, iní sa najradšej pripravujú na papieri. Nový Intuos Pro ponúka svoje služby pre obidve oblasti. Ak je váš spôsob práce úplne digitálny, vyberte si štandardnú verziu Intuos Pro. Ak dávate prednosť prvotnému skicovaniu na papieri a potom pokračujete na počítači, nový revolučný model Intuos Pro Paper Edition je určený práve na tento spôsob práce.


Osvedčené funkcie zostávajú
Nie je dôvod meniť niečo, čo funguje skvele, a preto nový Intuos Pro obsahuje obľúbené funkcie z predchádzajúcich verzií: dotykový krúžok, radiálna ponuka, tlačidlá pera a konfigurovateľné tlačidlá ExpressKeys ponúkajú rýchly a pohodlný prístup k skratkám, zatiaľ čo dotykové ovládanie umožňuje zväčšovanie, posúvanie a navigáciu.


Môžete si vybrať aj neskôr
Ak zistíte, že skicovanie na papier je predsa len niečo, čo by ste chceli, môžete si komponenty (zahrnuté v edícii Paper Edition) zakúpiť neskôr a začať ich používať so zariadením Intuos Pro..

Technické parametre