Suunto Spartan Sport White HR

Suunto Spartan Sport White HR

Zariadenie:Hodinky; Funkcie:GPS, Výpočet spálených kalórií, Budík, Kompas, Nabíjací, Prepojenie s mobilom

Vaša cena: už sa nepredáva
  • Kód:
    822156
  • P/N:
    SS022650000
  • Záruka:
    24 Měsíc(ů)
  • Výrobca:
    Suunto
  • EAN:
    6417084202550

Podrobnosti

Suunto Spartan Sport White HR

sú multifunkčné športové hodinky s GPS funkciou, ktorý má pretekmi inšpirovaný tenký dizajn vybavený minerálnym kryštálovým sklíčkom, oceľovou objímkou a odolnosťou voči vode do 100m. Hodinky sú vyrobené vo Fínsku.
Oku lahodiaci dizajn je spojený s novou technológiou multifarebného dotykového displeja použiteľného aj pri extrémnej športovej záťaži.

Multifarebný dotykový displej
Suunto Spartan Sport používa najpokrokovejší farebný dotykový displej so širokým pozorovacím uhlom, ktorý ponúka veľmi dobrú čitateľnosť vo vonkajšom prostredí, a to aj na priamom slnečnom svetle. Dotykový kontrastný displej je optimalizovaný tak, aby vydržal rušenie z okolitého prostredia, a ak je to potrebné, môže byť úplne uzamknutý. Počas cvičenia sa hodinky môžu tiež ovládať pomocou troch tlačidiel.

Funkcie zamerané na športové zážitky.
Hodinky kombinujú v sebe pokročilé funkcie pre športový tréning s voliteľným senzorom pre meranie tepovej frekvencie.
Pre vaše športové zážitky Suunto Spartan hodinky poskytujú bohatú navigáciu trás vrátane „breadcrumb view“ a digitálneho kompasu, ktoré vás prevedú novým terénom. Objavte nové trasy vďaka prehľadu najpoužívanejších máp.

Možnosť výberu z 80 športov
S 80 prednastavenými športovými módmi v hodinkách, Suunto Spartan Sportsú pripravené takmer pre akúkoľvek pohybovú aktivitu hneď po vybalení z krabice. Hodinky disponujú základnými a pokročilými športovými módmi, ako aj špecifickými módmi pre preteky a intervalové športy. Poskytujú špecifické športové metriky a bohatým spôsobom zobrazujú údaje počas vykonávania rôznych športoch ako je beh, cyklistika, plávanie, triatlon a pri dobrodružných adrenalínových pohybových aktivitách ako napríklad pešia turistika alebo lyžiarske túry. Precízne navrhnuté špecifické športové zobrazenia vám poskytujú okamžitú spätnú väzbu relevantnú pre váš šport.

Pre väčšinu populárnych športov ako beh alebo cyklistika sú k dispozícii špecificky zamerané športové módy ako intervalový beh, beh cez prekážky a beh na bežiacom páse. Pri intervalovom behu môžete počas behu na displeji vidieť váš posledný interval s priemernou frekvenciou srdca počas každého úseku.

Presné športové metriky
Suunto Spartan Sport presne zaznamenáva vaše tempo, rýchlosť, prekonanú vzdialenosť, nadmorskú výšku, frekvenciu srdca a spálené kalórie a poskytnú vám podporu pre bežecký alebo cyklistický výkon alebo kadenciu (pre meranie výkonu alebo kadencie je potrebné externý senzor). Suunto Spartan Sport prichádza aj so špecifickými plaveckými funkciami ako je plavecké tempo, počet záberov a SWOLF (skóre vypočítane z počtu záberov za danú dĺžku a času za danú dĺžku).

Rast vďaka tréningovým prehľadom a skupinovému porovnaniu
Práca s tréningovými prehľadmi a porovnanie sa s podobnými športovcami vám poskytujú plnú kontrolu, či športujete správne a vaše pokroky postupujú požadovaným smerom.

Tréningové náhľady v hodinkách a na Suunto Movescount vám umožnia sledovať vaše tréningové zaťaženie, odpočinok & zotavenie a progres, a zároveň vám pomôžu naplánovať si svoj ďalší tréning. Hodinky monitorujú vašu aktivitu 24 hodín 7 dní v týždni a poskytujú denné a týždenné zhrnutie činnosti spolu s tréningovou históriou.

Aby ste sledovali svoj pokrok, Suunto Spartan Sport uchováva váš najlepší osobný výkon v danom športe a pravidelne ho aktualizuje. Najlepší osobný výkon môže byť postavený na dĺžke trvania, nadmorskej výške a cyklistickom výkone ako napríklad 5km beh alebo najlepší 20 min. cyklistický výkon.

Suunto Movescount vám ponúka kompletnú sadu nástrojov a analýz pre detailnejšie informácie z vášho tréningového zaťaženia, progresu, odpočinku a zotavenia alebo pre vytváranie tréningových plánov.

Zároveň Suunto Movescount vám ponúka možnosť porovnať svoje ročné alebo najlepšie osobné maximá s inými z vašej skupiny, aby ste zistili, aký ste dobrý a kde patríte vo svojej skupine, aký rýchly musíte byť, aby ste sa posunuli vyššie v skupine. Suunto Movescount poskytuje skutočné fakty o tom, ako iní trénujú, napríklad vo vašej vekovej kategórii, aby dosiahli svoje ciele.

Pomocou Suunto Movescount máte možnosť sprístupniť svoj Suunto Movescount tréningový denník svojmu trénerovi, aby videl vašu celkovú tréningovú históriu so všetkými tréningovými prehľadmi. Na základe týchto informácii váš tréner vám môže poskytnúť online radu alebo vytvoriť tréningové plány, ktoré si môžete stiahnuť do hodiniek a trénovať podľa nich.

Objavte nové trasy s teplotnými mapami
Použite „heatmaps“ (teplotné mapy) na Suunto Movescount a Suunto Movecount App, aby ste našli najobľúbenejšie miesta pre beh, cyklistiku, plávanie, lyžovanie a pod. Heatmaps pre viac ako 15 športov odhalia stopy najčastejšie používaných trás Suunto Movescount komunitou po celom svete. Tieto trasy sú založené na základe skutočne zaznamenaných niekoľkých miliónov pohybov.

Pomocou bohatých topografických máp si môžete na Movescount naplánovať svoje vlastné trasy. Čiže môžete ísť vlastnou cestou alebo využiť trasu s teplotnej mapy.

Základné vlastnosti Suunto Spartan Sport

  • životnosť batérie 16 hodín v tréningovom režime
  • oceľová luneta, minerálne sklíčko
  • vodotesnosť 100m
  • GPS nadmorská výška
  • multifarebný dotykový displej s tromi tlačidlami
  • GPS/GLONASS, bluetooth, kompas
  • navigácia po trase pomocou „heatmaps“ pre viac ako 15 športov
  • beh, cyklistika, plávanie, multišporty, triatlon a outdoorové športové špecifiká
  • podpora pre viac ako 80 športov s pretekárskym a intervalovým využitím
  • tréningové zaťaženie, odpočinok & zotavenie, parametre pokroku a tréningové plány
  • koučovanie rovný s rovným
  • vzdialenosť, cyklistický výkon a nadmorská výška založené na osobných maximách daného športu
  • osobné maximá & tréningové prehľady porovnávané s vašou skupinou
  • sledovanie denných aktivít so spálenými kalóriami a počtami prejdených krokov
  • mobilná synchronizácia a oznámenia
  • individuálne prispôsobenie hodiniek
  • Suunto Movescount mobilné aplikácie pre iOS a Android

Technické parametre