Kingston SSD 480GB Data Centre DC500M (Mixed Use) Enterprise SATA

Dopredaj
Kingston SSD 480GB Data Centre DC500M (Mixed Use) Enterprise SATA

Formát:2.5"; Kapacita pevného disku (v GB):480; Rozhranie:interní Serial ATA III; Rýchlosť otáčok (v RPM):SSD; Typ disku:SSD

Vaša cena: už sa nepredáva
  • Kód:
    443471
  • P/N:
    SEDC500M/480G
  • Záruka:
    60 Měsíc(ů)
  • Výrobca:
    Kingston
  • EAN:
    740617291315

Podrobnosti

Dátové centrum DC500 Enterprise Solid-State Drive

Výkon, spoľahlivosť a konzistentnosť

Dátové centrá série 500

SSD disky Kingston radu 500 pre dátové centrá (DC500R/DC500M) sú vysoko výkonné SSD disky s rozhraním SATA 6 Gb/s, ktoré využívajú najnovšiu pamäť 3D TLC NAND a sú navrhnuté pre serverové pracovné zaťaženie zamerané na čítanie a zmiešané použitie. Implementujú prísne požiadavky spoločnosti Kingston na kvalitu služieb s cieľom zabezpečiť predvídateľný výkon náhodného vstupu/výstupu, ako aj predvídateľnú nízku latenciu pre širokú škálu úloh čítania a zápisu. Môžu zvýšiť produktivitu v oblasti umelej inteligencie, strojového učenia, analýzy veľkých objemov dát, cloud computingu, softvérovo definovaného úložiska, operačných databáz (ODB), databázových aplikácií a dátových skladov. Dostupné kapacity 480 GB, 960 GB, 1,92 TB a 3,84 TB ****

Podnikové dátové centrum na SSD

SSD disky Kingston Enterprise spĺňajú požiadavky podnikov na nepretržitú prevádzku a spoľahlivosť a ponúkajú výkonné úložisko, ktoré kombinuje predvídateľný výkon s prísne testovanou spoľahlivosťou. SSD disky Kingston radu DC500 ponúkajú funkcie, ktoré dátovým centrám umožňujú vybrať si cenovo výhodný SSD disk pre ich pracovné zaťaženie. Spoločnosti požadujú výsledky pri poskytovaní svojich produktov, riešení a SLA. SSD disky Kingston radu DC500 sú navrhnuté tak, aby spĺňali tieto očakávania.

DC500R: SSD disk len na čítanie

DC500R je vysoko optimalizovaný disk SSD určený na úlohy zamerané na čítanie, čo umožňuje dátovým centrám vybrať si disky SSD prispôsobené na tieto úlohy bez toho, aby museli utrácať za drahšie disky SSD určené na veľké objemy zápisu. Poskytuje rýchlosť vstupu/výstupu a čas odozvy (latenciu), ktoré môže dátové centrum nasadiť s istotou, že dokáže poskytnúť vysokú úroveň výkonu v pracovnej aplikácii aj v používateľskom rozhraní. Tie sú zvyčajne definované aplikáciami, ktoré vyžadujú výsledky v reálnom čase. Pri spracovaní veľkého množstva údajov, poskytovaní výsledkov odpovedí z rôznych databáz, aplikácií a webových aplikácií je možné využiť svižný výkon DC500R.

DC500M: SSD disk na zmiešané použitie

DC500M je vysokovýkonný SSD disk určený na úlohy so zmiešaným použitím, pri ktorých sú vyššie nároky na vyváženejšiu kombináciu operácií čítania a zápisu. Poskytuje vyššiu odolnosť pri zápise v širokom rozsahu úloh pri zachovaní prísnych požiadaviek na konzistenciu výkonu, ktoré sú vlastné všetkým SSD diskom Kingston pre dátové centrá. Dátové centrá, v ktorých sú umiestnené databázy a rôzne webové aplikácie, môžu profitovať z predvídateľného výkonu a latencie vstupov a výstupov a zároveň mať pod kontrolou náklady na infraštruktúru.

Celková ochrana

Disky SSD radu DC500 obsahujú úplnú ochranu dátovej cesty, ktorá pomáha zabezpečiť, aby boli všetky používateľské údaje prenesené na disk SSD chránené pred dočasnými chybami. Pohony DC500R aj DC500M sú vybavené zabudovanou ochranou proti výpadku napájania (PLP) (prostredníctvom kondenzátorov a firmvéru). Tým sa zabezpečí, že sa prichádzajúce údaje zapíšu do pamäte NAND Flash v prípade neočakávaného výpadku napájania počas prevádzky. Okrem toho PLP zabezpečuje aktualizáciu tabuľky mapovania disku (FTL) pred odpojením napájania od disku. Táto ochrana proti výpadku napájania znižuje riziko straty údajov a zaručuje, že pri ďalšom zapnutí systému bude disk úspešne reinicializovaný.

Kvalita služieb (QoS)

Rad DC500 ponúka vysokú kvalitu služieb QoS (*, **, ***) tým, že poskytuje konzistentnú a predvídateľnú latenciu (čas odozvy) a výkon IOPS (vstupy/výstupy za sekundu) pri obsluhe úloh čítania a zápisu. Predvídateľnosť výkonu je nevyhnutná pre webhostingové aplikácie, ktoré musia plniť záväzky SLA sľúbené zákazníkom. Účinnosť série DC500 poskytuje spoľahlivosť pre aplikácie webových serverov, ktoré vyžadujú disky zamerané na čítanie, alebo pre úlohy so zmiešaným použitím, kde je rozhodujúca doba prevádzkyschopnosti.

Príklady použitia aplikácie

Určené pre poskytovateľov služieb, ktorí používajú širokú škálu zákazníckych aplikácií vrátane týchto:
- virtualizácia,
- vysokorýchlostné databázy,
- streamovanie širokopásmových médií,
- reportovacie služby servera SQL (SSRS),
- SAP,
- úlohy BI, ERP, CRM, GL, OLAP, OLTP, ERM a EDW,
- poskytovatelia cloudových služieb.

Disky DC500R a DC500M sa vyznačujú špičkovou spoľahlivosťou s úplnou ochranou dátovej cesty, monitorovaním stavu INTELLIGENT a výkonným ECC. Súčasťou je legendárna predpredajná a popredajná podpora spolu s päťročnou obmedzenou zárukou. *****


- Predvídateľný výkon a latencia náhodných vstupov/výstupov pre širokú škálu úloh,
- Navrhnutý pre úlohy orientované na čítanie, poskytujúci skvelý výkon pri úlohách náročných na čítanie (DC500R),
- Navrhnutý pre zmiešané použitie s vyváženým výkonom pri úlohách náročných na čítanie a zápis (DC500M),
- Konfigurovateľný over-establishment,
- Zabudovaná ochrana proti výpadku napájania (PLP),


* Náhodná úloha založená na FIO 4 kB QD = 1, meraná ako čas potrebný pre 99,9 percentilu príkazov na dokončenie celého kola z hostiteľa na disk a do hostiteľa.
** Merania sa vykonali po dosiahnutí ustáleného stavu úlohy, ale vrátane všetkých činností na pozadí, ktoré sú potrebné na normálnu prevádzku a spoľahlivosť údajov.
*** Na základe kapacity 960 GB.
**** Časť uvedenej kapacity pamäťového zariadenia flash sa používa na formátovanie a iné funkcie, a preto nie je k dispozícii na ukladanie. Z tohto dôvodu je skutočná kapacita dostupná na ukladanie údajov nižšia ako kapacita uvedená na produktoch. Ďalšie informácie nájdete v príručke o pamäti flash spoločnosti Kingston na webovej lokalite spoločnosti Kingston.com/flashguide.
***** Obmedzená záruka na 5 rokov alebo "zostávajúcu životnosť" SSD, ktorú možno určiť pomocou aplikácie Kingston SSD Manager (kingston.com/SSDManager). Nový, nepoužitý výrobok bude vykazovať hodnotu indexu opotrebenia sto (100), zatiaľ čo výrobok na konci limitu odolnosti mazacieho cyklu bude vykazovať hodnotu indexu opotrebenia jedna (1). Podrobnosti nájdete na webovej stránke spoločnosti Kingston.com/wa..

Technické parametre