Karta Kingston 16GB microSDHC UHS-I Class 10 Industrial Temp + adaptér SD

Dopredaj
Karta Kingston 16GB microSDHC UHS-I Class 10 Industrial Temp + adaptér SD

Technológia pamäťovej karty:Micro SecureDigital High Capacity (micro SD HC); Kapacita (v GB):16

Vaša cena: už sa nepredáva
  • Kód:
    442934
  • P/N:
    SDCIT/16GB
  • Záruka:
    1 Om.Doživot
  • Výrobca:
    Kingston
  • EAN:
    740617253344

Podrobnosti

Priemyselná pamäťová karta microSD UHS-I pre extrémne teploty

Ideálne na priemyselné použitie a do extrémnych podmienok.

- Priemyselná karta ideálna do extrémnych podmienok
- Rozsiahle testovanie pre priemyselné použitie
- Podporuje rýchlosti UHS-I triedy U1
- Malé rozmery

Priemyselná pamäťová karta microSD UHS-I spoločnosti Kingston pre extrémne teploty má rozsah prevádzkových teplôt od -40 °C do 85 °C, takže je vhodná do náročných podmienok. Vysoká prevádzková teplota znamená, že karta je schopná odolať extrémnemu teplu v púšti a v podmienkach testovania a merania, kde by štandardné karty microSD mohli zlyhať. Naopak, nízka prevádzková teplota znamená, že kartu možno používať pri teplotách pod bodom mrazu v zariadeniach, ktoré môžu byť dlhodobo ponechané vonku. Odolná konštrukcia karty znamená, že je ideálna pre zariadenia s častým prístupom a vyberaním z hostiteľských zariadení, a pamäťové čipy MLC NAND umožňujú zapisovať na kartu veľké objemy údajov.

Spoločnosť Kingston® tieto karty intenzívne testuje v predvýrobnej fáze a pri kvalifikačných testoch nových zostáv. Karty musia byť schopné úspešne absolvovať tepelné cyklické testovanie s intervalovým testovaním pri rôznych extrémnych teplotách a vlhkosti. Testovanie zahŕňa niekoľko stoviek hodín testovania na zabezpečenie odolnosti pri rôznych úrovniach vlhkosti a testovanie v klimatickej komore v širokom rozsahu teplôt. Okrem toho boli tieto karty navrhnuté tak, aby boli odolné voči vode*, teplote**, nárazom a vibráciám*** a röntgenovému žiareniu podľa**** testov. Môžete si tak byť istí, že vaše fotografie, videá a ďalšie dôležité súbory budú chránené.

Vďaka prenosovým rýchlostiam UHS-I triedy U1 až do 90 MB/s pri čítaní a 45 MB/s pri zápise je karta ideálna pre aplikácie vyžadujúce vysokú šírku pásma na zaznamenávanie veľkých súborov údajov. Vyššie trvalé rýchlosti zápisu zabezpečujú integritu údajov znížením chvenia pri prenose a karta ponúka aj rýchlejšie nahrávanie pri prenose súborov do počítača. Ide o najmenšiu dostupnú kartu SD, ktorá je štandardnou rozšíriteľnou možnosťou pre mnohé zariadenia GPS, tablety, smartfóny a priemyselné zariadenia a s priloženým adaptérom sa dá použiť pre štandardné hostiteľské zariadenia veľkosti SDHC/SDXC.

* Certifikát IEC/EN 60529 IPX7 pre ochranu proti nepretržitému ponoreniu do vody na 30 minút do hĺbky 1 m.
** Odoláva teplotnému rozsahu od -40 do 85 °C
***Založené na MIL-STD-883H, METÓDA 2002.5.
**** Certifikát ISO 7816-1 pre ochranu pred röntgenovým žiarením 0,1 Gy na oboch stranách karty..

Technické parametre