Gigaset DA510 čierny

Gigaset DA510 čierny

Typ telefónu:Drôtový

Vaša cena: už sa nepredáva
  • Kód:
    1040460
  • P/N:
    S30054-S6530-R601
  • Záruka:
    24 Měsíc(ů)
  • Výrobca:
    Gigaset
  • EAN:
    4250366827186

Podrobnosti

Šnúrový telefón s tlačidlami priamej voľby
10 tlačidiel priamej voľby (pre 20 čísel)
Elektronický zámok klávesov; alarm sa spustí pri
stlačení
ľubovoľného tlačidla
Blokovanie hovorovZáznam hovorov
: 10 vyzváňacích tónov a 4 úrovne hlasitosti, vypnutie zvonenia a vizuálne upozornenie na hovor




Opätovné vytáčanie
posledného
číslaPrevádzka abx a PSTNRýchle
nastavenie

na


zKompatibilita so sluchadlamiNastaviteľná
pulzná voľba, tónová voľba, čas blesku a núdzové
volanieTlačidlo stlmenia s melódiou




Rýchlejšie spojenia s 10 tlačidlami priamej voľby pre 20 číselS
káblovým telefónom Gigaset DA510 sa môžete spojiť s viacerými kontaktmi ešte rýchlejšie vďaka 10 tlačidlám priamej voľby pre 20 čísel.
Po ich naprogramovaní do telefónu Gigaset DA510 sú vaši priatelia, rodina a obchodné kontakty vzdialené len na jeden dotyk.

Elektronický zámok kľúča zabraňuje neoprávnenému vytáčaniu. Ak chcete, aby vám dieťa mohlo zavolať, keď je telefón zamknutý, naprogramujte telefónne číslo a alarm, ktorý sa spustí po stlačení ľubovoľného tlačidla, mu umožní kontaktovať vás na ňom. Vždy je možné vytočiť dve predprogramované čísla tiesňového volania 110 a 112 a jedno číslo podľa vlastného výberu, okrem prípadov, keď sa alarm aktivuje stlačením ľubovoľného tlačidla. Nechcete povoliť volania na určité čísla? Blokovanie čísel umožňuje blokovať určité čísla, napríklad čísla s vysokou tarifou.

Telefón Gigaset DA510 vám dáva na výber z 10 vyzváňacích tónov a 4 úrovní hlasitosti (plus stlmenie zvonenia), takže si určite nájdete kombináciu, ktorá sa vám bude páčiť. Vďaka funkcii vizuálneho upozornenia na hovory nezmeškáte hovory, ani keď je zvonenie vypnuté. Ak potrebujete spoľahlivý šnúrový stolný telefón, ktorý vám umožní rýchle pripojenie, potom je Gigaset DA510 s priamymi tlačidlami ten pravý pre vás.

Jednoduché používanie a multifunkčnosťGigaset
DA510 je kompatibilný s Pabx aj PSTN.
To vám umožní pripojiť sa priamo k verejnej sieti alebo pripojiť Gigaset DA510 k internej sieti telefónov doma alebo v kancelárii. Všetci by sme chceli mať viac miesta, takže ak chcete, môžete Gigaset DA510 pripevniť na stenu a získať tak cenné miesto na stole.

Okrem kompatibility s načúvacími prístrojmi umožňuje Gigaset DA510 aj podržanie hovoru stlačením tlačidla stlmenia. Váš kontakt potom bude počuť melódiu, kým sa k nemu nevrátite. Chcete upraviť spôsob vytáčania alebo čas blesku? Aj to je možné. Potrebujete zavolať osobe, ktorej číslo ste naposledy vytočili? Ak ju chcete znova kontaktovať, jednoducho použite funkciu opakovaného vytáčania posledného čísla.

Vyberte si Gigaset DA510, ak chcete spoľahlivosť a jednoduché používanie káblového telefónu v kombinácii s pohodlím mnohých tlačidiel priamej voľby a mnohých ďalších funkcií.

.

Technické parametre