Garett Beauty Smile Powder + Bambusová zubná kefka Garett Beauty Smile

Dopredaj
Garett Beauty Smile Powder + Bambusová zubná kefka Garett Beauty Smile

Produkt:Dentální doplňky

Vaša cena: už sa nepredáva
  • Kód:
    949215
  • P/N:
    ZEST_POWDER_SMILE
  • Záruka:
    24 Měsíc(ů)
  • Výrobca:
    Garett Electronics
  • EAN:
    5903940678429
  • Vyhľadávací názov:
    Garett Beauty Smile Powder + Bambusový kartáček Garett Beauty Smile

Podrobnosti

Obr. Beauty Smile Powder prášok s aktívnym uhlím 1604344a

Beauty Smile Powder prášok s aktívnym uhlím

Jednoduché bielenie zubov ako súčasť každodennej rutiny? Jednoduché! Zabudnite na bieliace zubné pasty zakúpené v obchode, ktoré poskytujú slabé výsledky a môžu tiež narušiť zubnú sklovinu. Dôverujte sile prírody s Garett Beauty Smile Powder s aktívnym uhlím. Aktívne uhlie je v lekárskom a kozmetickom priemysle známe už mnoho rokov, ale len nedávno si skutočne získalo popularitu ako výrobok na bielenie zubov. Táto metóda je úplne prirodzená a bezpečná a navyše veľmi jednoduchá - stačí si raz alebo dvakrát denne vyčistiť zuby zubnou kefkou s práškom z aktívneho uhlia. Výrobok neobsahuje žiadne syntetické zložky, je vegánsky a bezlepkový. Najlepšie sa používa v kombinácii s organickou bambusovou zubnou kefkou Beauty Smile.

Obr. Dôkladne čistí a bieli zuby 1604344b

Dôkladne čistí a bieli zuby

Kombinácia aktívneho uhlia a bentonitového ílu dôkladne čistí zuby a zároveň ich bieli. Je dokonalou náhradou bieliacich zubných pást, ktoré zvyčajne obsahujú silné čistiace látky a zložky, ktoré môžu poškodiť jemnú zubnú sklovinu. S Beauty Smile Powder sa už nemusíte obávať citlivých zubov ani zubného kazu!

Obr. 100 % prírodné zložky 1604344c

100 % prírodné zložky

Príroda často poskytuje tie najlepšie riešenia - účinné, ale bezpečné a fungujúce v harmónii s vaším telom. Presne taký je aj Beauty Smile Powder. Jeho jedinými zložkami sú aktívne kokosové uhlie a bentonit - prírodný íl s čistiacimi vlastnosťami.

Obr. Bambusová zubná kefka Beauty Smile 1604344d

Bambusová zubná kefka Beauty Smile

Starajte sa o svoj žiarivý úsmev a zároveň o životné prostredie! Zubná kefka Beauty Smile Bamboo Toothbrush vám pomôže byť šetrný k životnému prostrediu bez toho, aby ste museli niečo obetovať alebo vynaložiť príliš veľa úsilia. Jednoducho nahraďte svoju plastovú zubnú kefku touto plne biologicky rozložiteľnou a znížte množstvo plastového odpadu! Zubná kefka sa zdá ako maličkosť, ktorá nemá veľký vplyv na množstvo odpadu vyprodukovaného ľuďmi. Nezabúdajte však, že zubní lekári odporúčajú vymieňať zubné kefky každé 2 až 3 mesiace, čo v priebehu roka predstavuje pomerne veľké množstvo plastového odpadu. Bambusová zubná kefka však takýto odpad nevytvára, pretože sa veľmi rýchlo rozkladá a nie je nijako toxická - ani pre životné prostredie, ani pre vás!

Obr. 100 % prírodné bambusové drevo 1604344e

100 % prírodné bambusové drevo

Bambus je mimoriadne všestranné drevo, ktoré je vynikajúcim stavebným materiálom. Je pevné a odolné, vďaka čomu je ideálne na výrobu predmetov dennej potreby, dokonca aj nábytku. Je to najrýchlejšie rastúca rastlina na Zemi - bambusové lesy sa rýchlo obnovujú. Nevyžaduje si ani žiadne hnojenie alebo zavlažovanie, čo z neho robí jednu z najjednoduchšie pestovateľných rastlín s minimálnym vplyvom na životné prostredie.

Obr. 100 % biologicky rozložiteľný 1604344f

100 % biologicky rozložiteľný

Môžete ho likvidovať spolu s organickým odpadom. Vyrába sa spôsobom šetrným k životnému prostrediu - bez použitia škodlivých postupov alebo chemikálií. Je zabalená v malej kartónovej škatuli.

Obsah balenia

  • Garett Beauty Smile Powder 30 g
  • Garett Beauty Smile bambusová zubná kefka

Technické parametre