Vrecková tlačiareň Canon Zoemini - čierna

Dopredaj
Vrecková tlačiareň Canon Zoemini - čierna

Skutočné rozlíšenie tlačiarne (v DPI):300x600; Tlačové technológie:Termo; Rozhranie tlačiarne:BlueTooth; Maximálny formát tlače/média:Iný; Maximálna rýchlosť tlače (A4 za minútu):1; Štandardný počet vstupných zásobníkov:1; Typ opravy:V servise; Maximálny počet vstupných zásobníkov:1; Funkcie:Farebná tlač, Tlač bez okrajov

Vaša cena: už sa nepredáva
  • Kód:
    435470
  • P/N:
    3204C005
  • Záruka:
    24 Měsíc(ů)
  • Výrobca:
    Canon
  • EAN:
    4549292128291

Podrobnosti

Canon Zoemini

Táto štýlová, tenká a ľahká vrecková tlačiareň je dokonalým doplnkom pre vaše mobilné zariadenie, nech ste kdekoľvek!

- Technológia tlače ZINKTM
- Pripojenie Bluetooth®
- Podpora smartfónov iOS a Android
- Aplikácia Canon Mini Print pre iOS a Android
- Kapacita 10 listov
- Hmotnosť 160 g

Využívajte výhody filtrov, úprav a tlače z mobilného zariadenia

Tlačiareň Canon Zoemini, ktorá sa perfektne zmestí do vrecka, je tým správnym príslušenstvom pre vaše mobilné zariadenie. Vyfoťte fotografiu, použite vintage filter, pridajte efekty rozšírenej reality a okamžite získate samolepiace výtlačky, ktoré môžete jednoducho odlepiť a pridať svojim veciam osobný rozmer.

Choďte na to

Plne prenosná tlačiareň Zoemini sa zmestí do vrecka alebo malej tašky a umožňuje okamžitú tlač na cestách, takže môžete zachytiť čarovné okamihy, nech ste kdekoľvek!

Buďte kreatívni

Prispôsobte si obrázky v aplikácii Canon Mini Print pomocou trendových filtrov, rozšírenej reality, rámikov a umeleckých diel alebo použite funkciu delenia dlaždíc na vytvorenie výnimočných plagátov z menších obrázkov.

Ukladanie dlaždíc na seba

Pomocou funkcie rozdelenia dlaždíc vytvorte výnimočné plagáty zo 4 alebo 9 výtlačkov.

Pripojte sa k

Pripojte svoj tablet alebo mobilný telefón k tlačiarni ZoeMini cez Bluetooth® a vychutnajte si okamžitú tlač fotografií a obrázkov zo sociálnych sietí bez akýchkoľvek problémov!

Spustenie tlače

Tlačte štýlové obrázky s rozmermi 2 × 3 palce, ktoré sú odolné voči rozmazaniu, roztrhnutiu a vode, takže sú ideálne na zdieľanie alebo ako osobné pamiatky.

Skrášlite sa

Osloboďte svoje fotografie od neforemných a nudných rámov - odlepte samolepiacu podložku a nalepte fotografie na stenu, notebook alebo skrinku, aby ste mali svoje spomienky vždy poruke.

Aplikácia Canon Mini Print

Pripojte tlačiareň Canon Zoemini k mobilnému telefónu alebo tabletu prostredníctvom aplikácie Canon Mini Print, ktorá je k dispozícii na bezplatné stiahnutie z App Store a Google Play*. Snímajte vlastné fotografie alebo ich preberajte priamo zo služieb Facebook, Instagram, Fotky Google, Dropbox alebo iCloud. Potom môžete pridať filtre, efekty rozšírenej reality, skreslenia, kresby alebo nápisy a obrázok si úplne prispôsobiť.

Fotografický papier Canon ZINK™

Papier ZINK je potiahnutý vrstvami mikroskopických kryštálov, ktoré reagujú na teplo a vytvárajú fotografie úplne bez atramentu, ktoré sú odolné voči rozmazaniu, roztrhnutiu a vode.

Obsah balenia

Fototlačiareň Canon Zoemini*
1 balenie fotopapiera ZINK™ (10 listov fotopapiera a 1 list SMART SHEET™)
Nabíjací kábel Micro USB (USB A na Micro)
Stručná príručka
Zoznam predpisov

Poznámka.:
*Odmietnutie zodpovednosti: Je potrebné pripojiť mobilné zariadenie cez Bluetooth k fototlačiarni Canon Zoemini? a aplikáciu Canon Mini Print, ktorá je k dispozícii na bezplatné stiahnutie v App Store a Google Play. Kompatibilné s mobilnými zariadeniami so systémom iOS 9.0 alebo novšie a zariadenia so systémom Android 4.4 alebo novšie..

Technické parametre