Adobe Photoshop Elements 2023 WIN CZ FULL BOX

Adobe Photoshop Elements 2023 WIN CZ FULL BOX

Jazyk:Český; Spôsob platby:Plná verzia; Typ licencie:Krabica

Vaša cena: už sa nepredáva
  • Kód:
    1193101
  • P/N:
    65325551
  • Záruka:
    6 Měsíc(ů)
  • Výrobca:
    Adobe
  • EAN:
    5051254664239

Podrobnosti

Adobe Photoshop Elements 2023

Prebuďte svoju kreativitu a zdieľajte svoje životné príbehy
Vďaka technológii Adobe AI, automatickým úpravám a podrobným sprievodcom úpravami môžete ľahko premeniť svoju tvorivú inšpiráciu na úžasné umelecké diela.

Jednoduché, automatizované a veľmi zábavné
Dokonalé fotografie sa teraz vytvárajú neuveriteľne ľahko. Technológia AI Adobe Sensei* a automatické úpravy vás zbavia náročnej práce, takže sa môžete sústrediť na svoju víziu.

Bezchybné fotografie na dosah ruky
Zlepšite svoje zručnosti rýchlo a jednoducho pomocou 60 riadených úprav. Stačí postupovať podľa pokynov a môžete vykonávať základné úpravy, vytvárať umelecké diela a mnoho ďalšieho.

Jednoduché zdieľanie charakteristických diel
Krásne fotografie si zaslúžia osobitnú pozornosť. Ukážte ich v dynamických prezentáciách, vylepšite srdečné pohľadnice a zdieľajte ich ďalšími kreatívnymi spôsobmi.
Jednoduchá organizácia
Už žiadny chaos! Všetko je automaticky usporiadané. Vyhľadajte fotografie a videá v okamihu pomocou inteligentných značiek, rozpoznávania tváre a ďalších funkcií. Za všetkým stojí technológia umelej inteligencie Adobe Sensei. Štruktúra katalógu sa automaticky zálohuje na jednoduché obnovenie, takže môžete pracovať bez obáv.

.

Technické parametre