Acronis Disk Director 12.5 Server - údržba Acronis Premium Zákaznícka podpora ESD

Acronis Disk Director 12.5 Server - údržba Acronis Premium Zákaznícka podpora ESD

Pre koho je licencia určená:Komerčné; Typ licencie:Online ESD

Vaša cena: už sa nepredáva
  • Kód:
    852170
  • P/N:
    D1SXMPZZS21
  • Záruka:
    6 Měsíc(ů)
  • Výrobca:
    Acronis
  • EAN:

Podrobnosti

ACRONIS DISK DIRECTOR 12.5

Reorganizujte svoj disk bez rizika straty údajov pomocou bezpečného a ľahko použiteľného softvéru na rozdelenie disku.

KĽÚČOVÉ FUNKCIE:
Podporuje Windows Server 2016
Zvládnite akýkoľvek problém s diskom ľahšie ako kedykoľvek predtým. Nová verzia Acronis Disk Director podporuje všetky novšie operačné systémy, moderné prostredia a pokročilé ovládače vrátane ovládačov pre natívne pevné disky 4K.

Úprava disku
Upravte obsah disku na nízkej úrovni a obnovte vymazané informácie, či už boli vymazané omylom, v dôsledku zlyhania hardvéru alebo softvéru, alebo v dôsledku útoku škodlivého softvéru. Zálohujte a obnovujte kritické sektory pevného disku, upravujte ich obsah a organizujte ich, ako chcete - to všetko pomocou jediného riešenia.

Rozšírená podpora hardvéru
Majte svoje systémy pod kontrolou, aj keď sú postavené na najnovšom hardvéri. Acronis Disk Director 12.5 je natívne kompatibilný s modernejším hardvérom vďaka aktualizovanej verzii jadra Linuxu v zavádzacom médiu.

Klonovanie diskov
Vymeňte svoj starý disk bez toho, aby ste museli znovu inštalovať alebo konfigurovať operačný systém, aplikácie a nastavenia periférnych zariadení. S programom Acronis Disk Director 12.5 môžete vytvoriť presnú repliku údajov zo zdrojového disku na cieľový disk. Oddelenia zdrojového disku je možné klonovať tak, ako sú, alebo automaticky zmeniť ich veľkosť tak, aby sa zmestili na nový disk. Klonovať možno len základné disky (MBR).

.

Technické parametre