_Nový Avast Ultimate Business Security pre 1 PC na 1 rok

Novinka
_Nový Avast Ultimate Business Security pre 1 PC na 1 rok

Pre koho je licencia určená:Komerčné; Jazyk:Český; Spôsob platby:Plná verzia; Perióda platby:1 rok; Typ licencie:Online ESD; Počet zariadení:1

Vaša cena: už sa nepredáva
  • Kód:
    2204229
  • P/N:
    usp.*.12m
  • Záruka:
    6 Měsíc(ů)
  • Výrobca:
    Avast!
  • EAN:

Podrobnosti

Najvyššia bezpečnosť pre firmy

Naša najlepšia ochrana kybernetickej bezpečnosti a súkromia, ktorá chráni používateľov, zariadenia a aplikácie pred malvérom, phishingom, ransomvérom a pokročilými kybernetickými útokmi.

Zabezpečte svojej firme špičkovú ochranu

Naša účinná a ľahko použiteľná ochrana vás ochráni pred kybernetickými hrozbami, aby ste sa mohli sústrediť na svoje podnikanie.

">OCHRANA PROTIPRÍPADOM

Zabezpečte svoje zariadenia pred hrozbami

Ocenený antivírusový program Avast pre firmy vám poskytne väčší pokoj, aj keď je nabitý funkciami, nespomalí vašu spoločnosť.
Ochrana na každom zariadení
Získajte nepretržité zabezpečenie, ktoré chráni vaše zariadenia pred vírusmi, spywarom, phishingom, ransomwarom a inými kybernetickými útokmi.
Ochrana pred infikovanými súbormi a e-mailami
Náš súborový štít testuje otvorené a prevzaté súbory na prítomnosť malvéru. Naša ochrana e-mailov kontroluje prichádzajúce a odchádzajúce e-maily na prítomnosť škodlivého softvéru.
Ochrana pred nebezpečnými stránkami
Blokuje nebezpečné stránky, ktoré sa môžu pokúsiť infikovať vaše zariadenie, takže môžete konečne bezpečne surfovať po webe.
ONLINEZDROJE

Získajte online zabezpečenie a súkromie

Poskytnite svojim zamestnancom súkromie a bezpečnosť, ktoré potrebujú, byť produktívny bez ohľadu na to, kde pracujú.
Súkromie a bezpečnosť pri prehliadaní webu
Chráni súkromie vašich zamestnancov bez ohľadu na to, kde sa pripájajú - dokonca aj v nezabezpečených sieťach Wi-Fi. Naša integrovaná sieť VPN používa šifrovanie na úrovni banky na ochranu údajov vašich zamestnancov a zabezpečenie vášho internetového pripojenia.
Zabezpečenie webovej kamery
Zabraňuje nedôveryhodným aplikáciám a škodlivému softvéru v prístupe k webovým kamerám bez súhlasu zamestnanca.
Ochrana hesiel
Zabezpečuje heslá, ktoré si zamestnanci ukladajú do prehliadača, pred krádežou.
">APPLICATION SECURITY

Zabezpečenie aplikácií a úspora času vďaka automatickej správe záplat

Kyberzločinci využívajú neopravené zraniteľnosti v operačných systémoch a často používaných aplikáciách (Java, Spoločnosť Adobe, Google Chrome, Priblíženie atď.). Avast Business Patch Management automaticky opravuje zraniteľnosti vo vašom softvéri a aplikáciách tretích strán, aby ochránil vašu firmu.
Automatizujte opravy, aby ste ušetrili čas a peniaze
Distribuujte dôkladne otestované opravy na tisíce zariadení v priebehu niekoľkých minút s minimálnym vplyvom na sieťovú prevádzku.
Oprava aplikácií tretích strán
86 % nahlásených zraniteľností sa nachádza v aplikáciách tretích strán.1 Naše riešenie inštaluje opravy pre systém Microsoft Windows a stovky populárnych aplikácií, ako sú Google Chrome, iTunes®, Oracle®, Java, Adobe®, Zoom a ďalšie.
Inštalácia opráv na diaľku
Inštalujte opravy na všetky zariadenia - či už sú za firewallom, na cestách, na vzdialených miestach, alebo dokonca spia.

1Národná databáza zraniteľnosti

SÚvisiacipríspevok

Bezpečnosť, ktorá rastie spolu s vašou spoločnosťou

S rastom vašej firmy rastú aj vaše potreby v oblasti zabezpečenia. Umožňujeme jednoduchú správu všetkých vašich zariadení a bezpečnostných služieb z jedného miesta - kedykoľvek a kdekoľvek.
Online platforma na správu
Z jedného miesta môžete jednoducho nastaviť a nainštalovať ochranu, monitorovať zariadenia, spravovať predplatné a ďalšie funkcie.
Správa zariadení
Z praktického ovládacieho panela môžete jednoducho spravovať ľubovoľný počet zariadení. Skontrolujte stav zariadenia a pravidlá, vykonajte rýchle akcie, zapnite alebo vypnite bezpečnostné služby a mnoho ďalšieho.
Upozornenia a oznámenia
Získajte okamžité e-mailové upozornenia na všetky bezpečnostné hrozby alebo problémy so sieťou, ktoré si vyžadujú vašu pozornosť. Prispôsobte si upozornenia tak, aby ste dostávali len to, čo potrebujete vedieť.
Správa záplat
Udržujte svoje operačné systémy a aplikácie automaticky aktualizované. Naše riešenie na správu záplat poskytuje aj komplexný prehľad o stave záplat na všetkých vašich pracovných staniciach a serveroch so systémom Windows.
Komplexné správy
Rýchle vytváranie a plánovanie správ na sledovanie stavu všetkých zariadení.

Systémové požiadavky

Potrebujete iba počítač so systémom Windows 7 (Service Pack 1), 8, 8.1 alebo 10 (Pro, Education, Enterprise, CB, CBB, LTSB) alebo macOS 10.9 (Mavericks alebo novší) a aspoň 500 MB voľného miesta na disku. Automatické sťahovanie aktualizácií zabezpečenia si vyžaduje pripojenie k internetu.

Podporujeme aj Windows Server (64-bitová verzia) 2019 (okrem Server Core Edition), 2016, 2012, 2008 R2 (najnovší Service Pack), Microsoft Exchange Server (64-bitová verzia) 2019, 2016, 2013, 2010 (Service Pack 2), Microsoft SharePoint Services 3.0 a Microsoft SharePoint Server 2010 alebo novší.

.

Technické parametre