_Nový Avast Premium Business Security pre 1 PC na 3 roky

_Nový Avast Premium Business Security pre 1 PC na 3 roky

Pre koho je licencia určená:Komerčné; Jazyk:Český; Spôsob platby:Plná verzia; Perióda platby:3 roky; Typ licencie:Online ESD; Počet zariadení:1

Vaša cena: už sa nepredáva
  • Kód:
    2204228
  • P/N:
    dsp.*.36m
  • Záruka:
    6 Měsíc(ů)
  • Výrobca:
    Avast!
  • EAN:

Podrobnosti

Prémiové zabezpečenie firiem

Pokročilé zabezpečenie a súkromie pre vašu firmu. Kombinuje náš oceňovaný antivírusový program s nástrojmi VPN a nástrojmi na ochranu súkromia, aby boli vaši zamestnanci v bezpečí online.

Bezpečné podnikanie na internete

Ochránime vás pred hackermi, aby ste sa mohli sústrediť na rozvoj svojho podnikania s istotou a pokojom.

">OCHRANA ZARIADENÍ

Otužovanie firemných zariadení

Ocenený antivírusový program Avast pre firmy vám poskytne väčší pokoj, aj keď je nabitý funkciami, nespomalí vašu spoločnosť.

Ochrana na každom zariadení
Získajte nepretržité zabezpečenie, ktoré chráni vaše zariadenia pred vírusmi, spywarom, phishingom, ransomwarom a inými kybernetickými útokmi.
Ochrana pred infikovanými súbormi a e-mailami
Náš súborový štít testuje otvorené a prevzaté súbory na prítomnosť škodlivého softvéru. Naša ochrana e-mailov kontroluje prichádzajúce a odchádzajúce e-maily na prítomnosť škodlivého softvéru.
Ochrana pred nebezpečnými webovými lokalitami
Blokuje nebezpečné stránky, ktoré sa môžu pokúsiť infikovať vaše zariadenie, takže môžete konečne bezpečne surfovať po webe.
ONLINE ZDROJE

Poskytnite si istotu, súkromie a jednoduché používanie

Poskytnite svojim zamestnancom súkromie a bezpečnosť, ktoré potrebujú, byť produktívny bez ohľadu na to, kde pracujú.

Ochrana súkromia a bezpečnosť pri prehliadaní webu
Chráňte súkromie svojich zamestnancov bez ohľadu na to, kde sa pripájajú - dokonca aj v nezabezpečených sieťach Wi-Fi. Naša integrovaná sieť VPN používa šifrovanie na úrovni banky na ochranu údajov vašich zamestnancov a zabezpečenie vášho internetového pripojenia.
Zabezpečenie webovej kamery
Zabraňuje nedôveryhodným aplikáciám a škodlivému softvéru v prístupe k webovým kamerám bez súhlasu zamestnanca.
Ochrana heslom
Zabezpečuje heslá, ktoré zamestnanci ukladajú do svojho prehliadača, pred krádežou.
SÚVISIACENOVINKY

Jednoduchá správa zariadenia odkiaľkoľvek

S rastom vašej firmy rastú aj vaše potreby v oblasti zabezpečenia. Umožňujeme jednoduchú správu všetkých vašich zariadení a bezpečnostných služieb z jedného miesta - kedykoľvek a kdekoľvek.

Online platforma na správu
Na jednom mieste môžete jednoducho nastaviť a nainštalovať ochranu, monitorovať zariadenia, spravovať predplatné a mnoho ďalšieho.
Správa zariadení
Z praktického ovládacieho panela môžete jednoducho spravovať ľubovoľný počet zariadení. Skontrolujte stav zariadenia a pravidlá, vykonajte rýchle akcie, zapnite alebo vypnite bezpečnostné služby a mnoho ďalšieho.
Upozornenia a oznámenia
Získajte okamžité e-mailové upozornenia na všetky bezpečnostné hrozby alebo sieťové problémy, ktoré si vyžadujú vašu pozornosť. Prispôsobte si upozornenia tak, aby ste dostávali len to, čo potrebujete vedieť.
Komplexné správy
Rýchle vytváranie a plánovanie správ na sledovanie stavu všetkých zariadení.

Systémové požiadavky

Potrebujete iba počítač so systémom Windows 7 (Service Pack 1), 8, 8.1 alebo 10 (Pro, Education, Enterprise, CB, CBB, LTSB) alebo macOS 10.9 (Mavericks alebo novší) a aspoň 500 MB voľného miesta na disku. Automatické sťahovanie aktualizácií zabezpečenia si vyžaduje pripojenie k internetu.

Podporujeme aj Windows Server (64-bitová verzia) 2019 (okrem Server Core Edition), 2016, 2012, 2008 R2 (najnovší Service Pack), Microsoft Exchange Server (64-bitová verzia) 2019, 2016, 2013, 2010 (Service Pack 2), Microsoft SharePoint Services 3.0 a Microsoft SharePoint Server 2010 alebo novší.

.

Technické parametre