1 Year Poly Elite Large Room Kit

Výhodná ponuka Novinka
1 Year Poly Elite Large Room Kit

Obchodné procesy sa vo veľkej miere spoliehajú na nástroje virtuálnej spolupráce, vďaka ktorým je vaše prostredie zjednotenej komunikácie najvyššou prioritou. Potrebujete tím podpory, ktorý rozumie vášmu jedinečnému prostrediu a špecifickým potrebám. Naša služba Elite poskytuje holistickú stratégiu podpory, optimalizuje výkon a zvyšuje návratnosť vašich investícií.

  • Kód:
    1587085
  • P/N:
    E87720112
  • Záruka:
    0 Měsíc(ů)
  • Výrobca:
    HP Inc.
  • EAN:

Podrobnosti

1 Year Poly Elite Large Room Kit

Parametre

Krytie (mesiace)12
Typ službyElite
Typ produktuPoly Services
Funkcie servisu, záhlaviePrioritná technická podpora 24 x 7 prideleného tímu
Funkcie servisu, záhlaviePodpora Ecosystem Cloud Partner Support (ECPS)
Funkcie servisu, záhlavieProaktívna správa verzií softvéru
Funkcie servisu, záhlaviePomoc pri aktualizáciách a inováciách na údržbu softvéru
Stručný prehľadJediné kontaktné miesto, kde získate požadovanú pomoc
Kľúčová vlastnosť, ktorá rozhoduje o predajiSpoločnosť Poly pridelí špecializovaného manažéra úspechu zákazníkov (CSM), ktorý bude monitorovať, analyzovať a podávať správy o službách a podpore vašich riešení Poly.
Stručný prehľadOdborná technická podpora, na ktorú sa môžete vždy spoľahnúť
Kľúčová vlastnosť, ktorá rozhoduje o predajiManažér TAM je váš primárny technický zdroj, ktorý spravuje eskalácie, informuje manažéra CSM, ponúka odporúčania pre plánovanie nasadenia, poskytuje kontrolu verzií pre inovácie softvérových a hardvérových produktov a dohliada na vzdialené nasadzovanie inovácií systému.
Stručný prehľadBudete sa môcť okamžite vrátiť k používaniu produktu
Kľúčová vlastnosť, ktorá rozhoduje o predajiSpoločnosť Poly poskytne predbežnú výmenu[1] akéhokoľvek hardvérového komponentu krytého službou Elite, ktorý zlyhal. Ak zástupca technickej podpory spoločnosti Poly rozhodne, že na vyriešenie problému je potrebný náhradný diel, spoločnosť Poly odošle pomocou rýchlej prepravnej služby náhradný diel a zaplatí všetky náklady na dopravu s doručením v nasledujúci pracovný deň.

Poznámky

Právne upozornenie