_Nový AVG Antivirus pre Android Pro - 1 zariadenie na 12 mesiacov

_Nový AVG Antivirus pre Android Pro - 1 zariadenie na 12 mesiacov

Pre koho je licencia určená:Komerčné; Jazyk:Český; Spôsob platby:Plná verzia; Perióda platby:1 rok; Typ licencie:Online ESD; Počet zariadení:1

Vaša cena: už sa nepredáva
  • Kód:
    1156473
  • P/N:
    avp.1.12m
  • Záruka:
    0 Měsíc(ů)
  • Výrobca:
    AVG
  • EAN:

Podrobnosti

Antivirus pre Android

Efektívne mobilné zabezpečenie, ktoré používajú milióny používateľov

Naša antivírusová aplikácia bola prvá, ktorá v službe Google Play dosiahla hranicu 100 miliónov stiahnutí. Dnes chráni telefóny a tablety na celom svete.

Po inštalácii beží potichu na pozadí a chráni pred najnovšími vírusmi, malvérom, spyvérom, nebezpečnými aplikáciami a nastaveniami, nechcenými hovormi a ďalšími nepríjemnými hrozbami.

AVG Antivirus for Android main UI

Ochrana proti krádeži a sledovanie polohy telefónu

Stratili ste ho? Nájdite ho na diaľku a uzamknite ho.

Stačí navštíviť webovú lokalitu Anti-Theft z iného zariadenia. Zobrazíme vám polohu strateného telefónu alebo tabletu na Mapách Google. Telefón môžete dokonca na diaľku uzamknúť a nastaviť budík na najvyššiu hlasitosť.

Ak si myslíte, že ste mobilný telefón nadobro stratili, môžete z neho na diaľku vymazať všetky údaje, aby sa nedostal do nepovolaných rúk.

Anti-theft service of AVG Antivirus for Android

pRO

Fotopasca

Zistite, kto má váš telefón alebo tablet

Teraz vás upozorníme, keď sa váš telefón alebo tablet pokúsi sledovať zvedavý súrodenec alebo zlodej. Ak sa niekto trikrát neúspešne pokúsi odomknúť zariadenie, aplikácia Fotopast ho tajne odfotografuje a pošle vám ho e-mailom spolu s časom a miestom, kde sa to stalo.

Anti-theft Camera Trap

Zámok zariadenia

Automatické uzamknutie zariadenia pri výmene karty SIM

Z ukradnutého telefónu zlodej zvyčajne vyberie kartu SIM. Ak je však váš telefón chránený funkciou Device Lock, po vybratí karty SIM sa uzamkne, takže z neho nikto nemôže uskutočniť hovor a nikto sa nedostane k vašim súkromným údajom.

Antivirus Device Lock
.

Technické parametre